01. 05. 2024 Sviatok práce 25°C Jasno

Nový čarovný svet myšiek zn. Maileg

Autor: Danka, Foto: pinguland.sk, Sponzorovaný obsah
obr 11

Zdroj: pinguland.sk

Maileg (vyslovuje sa My′lye) je exkluzívna značka pôvabných dánskych hračiek vytvorených s cieľom inšpirovať naše deti k obľúbeným príbehom na hranie. Tým, že hračky Maileg vnášajú rozprávkový rozmar do každodenných okamihov, pomáhajú deťom objavovať čistý a jednoduchý zázrak predstavivosti.

V rušnom svete plnom jasných svetiel, zvončekov a píšťaliek, kde sa na nás neustále valia nové príbehy je Maileg svet, v ktorom môžu byť škatuľky od zápaliek posteľami pre myši, princezné sú dokonalými spoločníčkami pri čaji a dobrodružstvá možno nájsť na priateľskej prechádzke lesom. Je to svet, v ktorom sú mačky a myši priateľmi - svet Maileg je svetom detskej fantázie.

obr 1

Zdroj: pinguland.sk

Hračky Maileg sú obľúbené pre svoju srdečnú osobnosť a hravosť a šarm sa prejavujú v každom detaile. Ich svet je nadčasový a plný krásnych doplnkov a dekorácií, ktoré sa dajú zbierať, opatrovať a zdieľať s priateľmi a rodinou po celé generácie. Zakladateľom spoločnosti je Dorthe Mailil, dánska dizajnérka a ilustrátorka, ktorá žije a pracuje v Herningu v Dánsku. Maileg je očarujúca značka hračiek, v ktorej sa spája moderný škandinávsky dizajn s rozprávkovým rozmarným štýlom a dôkladným zmyslom pre detail. Od založenia spoločnosti Maileg získala Dorthe mnoho ocenení a vyznamenaní za svoje hračky, ako aj za svoje známe ilustrácie, ktoré sa objavujú po celom svete v knihách, časopisoch a dokonca aj v televíznych reláciách.

obr 9

Zdroj: pinguland.sk

Stále viac rozrastajúca sa rodina Maileg teraz zahŕňa zajačikov, myšky a mnoho ďalších roztomilých zvieratiek - všetky žijú v očarujúcom svete ručne šitého oblečenia, moderného nábytku a hravých doplnkov.

obr 5

Zdroj: pinguland.sk

A práve tento svet si zaslúžil nový internetový obchod, kde sa vytvorilo nielen prehľadné množstvo kategórií a široká možnosť filtrovania produktov, ale umožnilo sa nakupovanie aj formou predobjednávok a zároveň spolu s prehľadným poradcom pri výbere veľkostí postavičiek.

obr 3

Zdroj: pinguland.sk

Sme veľmi radi, že sa nám podarilo nachystať špecializovaný internetový obchod venujúci sa značke Maileg. Sme oficálnym resellerom Maileg ApS na Slovensku od roku 2021 a radi vás privítame v našom hračkárstve, kde si viete aj osobne prezrieť najväčšiu ponuku z čarovného sveta Maileg v rámci SR.

Nájdete nás na adrese → Hračkárstvo PinguLand, Jazerná 2188, Rovinka alebo na www.minitoys.sk 

 

 

Napíšte komentár