18. 05. 2024 Viola 23°C Búrky

Kde je najlepšia zmrzlina v Nitrianskom kraji?

Autor: Annie
Adresa: Telefón: www:stránka organizátora
Hodnotenie:
irl with ice cream

Zdroj: freepik.com

Na našom Facebooku sme sa vás opýtali, ktorá zmrzlina je podľa vás tá naj v našom kraji. Prišlo viac ako 500 vašich odpovedí, z ktorých sme vybrali 6 tých najčastejšie sa opakujúcich a u vás najobľúbenejších zmrzlín v okolí...

Tu je rebríček najlepších zmrzlín v Nitrianskom kraji podľa našich fanúšikov na Facebooku:

#1 Jadranská zmrzlina Vráble

Zmrzlina vo Vrábľoch na Hlavnej je podľa vás úplne tá najlepšia zmrzlina v okolí! Čaká vás množstvo tradičných i netradičných príchutí a skvelá chuť. Vo vašich komentároch sa vyskytovala niekoľkokrát, určite pôjdeme otestovať aj my :)

vrable

Zdroj: FB jadranskazmrzlinavrable

#2 Zmrzlyra v Ivanke pri Nitre

Zmrzlina na Konečnej v Ivanke pri Nitre bola druhou najčastejšie sa vyskytujúcou odpoveďou v našej ankete. Určite sa zastavte a vyskúšajte sami...

lyra

Zdroj: FB lyrachocolate

#3 Remeselná zmrzlina Nové Zámky

Mnoho vašich komentárov patrilo aj zmrzline v Nových Zámkoch. Poc­ti­vú zmrzlinu náj­dete pri kostole, len pár metrov od hlavného námestia. Táto zmrz­li­na je navy­še extra špe­ciál­na, nakoľko mliečne zmrzliny, do ktorých pridávajú tú najlepšiu smotanu majú varený základ a ovocné zmrzliny sú ovocné sorbety, to znamená že sú vyrobené len z ovocia, žiadne arómy. Väčšina zmrzlín je gluten free a ovocné sorbety aj lactose-free.

remesel

Zdroj: FB remeselnazmrzlinanovezamky

#4 Zmrzlina u Michala

V Nitre nájdete najlepšiu zmrzlinu pri daňovom úrade. Super príchute ako aj chuť, určite musíte ísť vyskúšať!

misa

Zdroj: FB zmrzlina-u-Michala

#5 Ľadová ríša Nitra

Najlepšiu točenú zmrzlinu nájdete na Palárikovej. Rozmazlená zmrzlina s maximálnym ovocným podielom, bohatou chuťou, bez umelých farbív a dochucovadiel - tak znie pozvánka z Ľadovej ríše, vyskúšajte sami.

ladovarisa

Zdroj: FB ladovarisa

#6 Zmrzlina Výčapy-Opatovce

Foto sa nám žiaľ nepodarilo zohnať, tak sa potešíme ak nám zašlete. V našej ankete bola spomenutá viac než niekoľkrát takže veríme, že je tiež výborná.  


Toto je rebríček naj zmrzliny v Nitre a okolí podľa fanúšikov sdeťmi.com. Ktorá zmrzka je tá vaša naj? Pridajte do komentára :)

 

 

 

Napíšte komentár