07. 05. 2024 Monika 23°C Prehánky, búrky

Deň otvorených dverí VŠC Dukla

14.07.2021 Autor: Annie
Termín: 01.05.2024 Mesto:Banská Bystrica Zdroj:stránka organizátora
DoD 2024 plagat 1 848x1200

Zdroj: banskabystrica.sk

Pozývame Vás na Deň otvorených dverí VŠC DUKLA na Atletickom štadióne SNP DUKLA, ktorý sa koná 1.5.2024 od 9:00 do 12:00. Okrem tradičných ukážok športov v programe vystúpi Vojenská hudba Banská Bystrica, vystúpi Vojenská hudba Banská Bystrica, Vojenská polícia predvedie dynamické a statické ukážky a verejnosť uvidí aj atraktívny zoskok parašutistov, po ktorom nasleduje tradičná autogramiáda športovcov VŠC DUKLA aj s olympijskými medailistami Petrou VLHOVOU, Jakubom GRIGAROM a Michal MARTIKÁNOM.

Tohtoročný deň otvorených dverí VŠC DUKLA sa uskutoční v stredu 1. mája 2024 v čase od 9:00 do 12:00 hodiny na Atletickom štadióne SNP DUKLA.

Pre športovú verejnosť, fanúšikov a mládež sme aj tentokrát pripravili veľa prekvapení a zaujímavý program. Tradične si môžu všetci vyskúšať rôzne ukážky športov za asistencie našich športovcov a trénerov. Po absolvovaní stanovíšť majú účastníci možnosť vymeniť svoj kredit za reklamné predmety MO SR a VŠC DUKLA. V programe vystúpi Vojenská hudba Banská Bystrica, Vojenská polícia predvedie dynamické a statické ukážky a verejnosť uvidí aj atraktívny zoskok parašutistov, po ktorom nasleduje tradičná autogramiáda športovcov VŠC DUKLA aj s olympijskými medailistami Petrou VLHOVOU, Jakubom GRIGAROM a Michalom MARTIKÁNOM.

Vstup na DOD VŠC DUKLA je voľný cez“ bránu borcov“ oproti Športovej hale DUKLA.

Radi vás 1.mája privítame !

Napíšte komentár