07. 05. 2024 Monika 23°C Prehánky, búrky

Prenájom elektrických autíčok na Devíne

Autor: Externý prispievateľ, Foto: vlastné foto
Adresa:Slovanské nábrežie 26, 84110 Bratislava Telefón:+421903037702 E-mail:info@enjoyride.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Vezmite svoje deti do Devína nabrať šoférske skúsenosti v elektrických autíčkach z našej požičovne Enjoy Ride.  Máme pre vás nadupané autíčka, v ktorých si s vetrom vo vlasoch môžte užiť ten najkrajší západ slnka v Bratislave, na promenáde pozdĺž Dunaja.

Rodíč má diaľkové ovládanie pomocou ktorého môže jazdu smelého šoféra usmerniť alebo stopnúť. Na rozdiel od ostatných požičovní deti nemusia jazdiť do kolečka, ale auto môžu prehnať po kilometer dlhej promenáde až ku hradu Devín.

Z ponuky najobľúbenejších vozidiel vyberáme:

Mercedes G63 6x6 s nosnoťou 90kg, kde vás vaše dieťa môže pokojne zviezť, pričom máte samostatný pedál. Jazdu si môžte užiť napr. aj s čapovaným Proseccom alebo pivom v ruke, konečne vás zvezie vaše dieťa :)

Toyota Tundra je asi najväčšie elektrické autíčko s nosnosťou do 50kg, do ktorého sa pohodlne zmestia 2 deti aj vo veku do 8-10 rokov. Rodičom k tomuto autíčku odporúčame aj bežecké tenisky, kedže má dva silné motory.

Môžte si s deťmi urobiť aj bicyklový výlet z Devínskej, radi vám počas jazdy n autíčku bicykle u nás uskladníme.

Cenník

  • 10 min = 5€
  • 25 min = 10€
  • 55 min = 15€

Na vrátenie autíčka je navyše ešte +5minút.

Pre rodičov a staršie deti máme v ponuke elektrické kolobežky XIaomi Mi Pro s dojazdom až 45 km, ktoré vás odvezú až do Devínskej na výbornú zmrzku, k mostu Chucka Norissa alebo do Rakúska Schlosshof alebo k jazeru Marchegg. 

Mapa: N 48° 10′ 17″ E 16° 59′ 3″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár