13. 05. 2024 Servác 22°C Polooblačno

Ružová cukráreň Nitra

Autor: Petula , Foto: ruzovacukraren.sk
Adresa:Ružová cukráreň Nitra, Novozámocká 67, Nitra Telefón:+421 911 11 90 20 E-mail:info@ruzovacukraren.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Sme rodinná Ružová cukráreň v Nitre. V našej ponuke nájdete vždy čerstvé rôzne druhy francúzskych zákuskov, klasických zákuskov a šľahačkových zákuskov. Našimi dodávateľmi sú overené rodinné cukrárenské firmy.

Medzi zákazníkmi sú veľmi obľúbené naše narodeninové torty.  Sami viete, že či už je to malá alebo veľká narodeninová oslava, nesmie na nej chýbať poriadna torta. U nás v cukrárni si viete vytvoriť tortu na mieru alebo si vybrať niektorú štandardnú tortu a ozdobíme ju nápisom, číslom, ovocím, kvietkami alebo figúrkou.

Naše torty sú vyrobené z kvalitných surovín. Obsahujú múku, vajcia, mlieko a maslo. V našich tortách nájdete iba pravé maslo (sú bez rastlinných tukov). Našou zásadou je ponúkať zákazníkom kvalitné produkty, jedia to predsa naše deti.

Nielen narodeninovú tortu si viete vytvoriť podľa seba. Stačí si vybrať v prvom rade pre koľko osôb bude torta, aký bude mať korpus, náplň a tvar. Torta môže byť potiahnutá maslovým krémom, marcipánom alebo čokoládou. Na vrch torty vieme umiestniť jedlú fotku podľa želania, figúrku, jedlé kvety, ovocie, makrónky, odlievanú čokoládu a doplniť prípadne aj venovaním alebo iným textom.

Odpovede na Vaše otázky dostanete na našej webovej stránke, prípadne telefonicky a osobne v Ružovej cukrárni Nitra.

Mapa: N 48° 16′ 45″ E 18° 5′ 41″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár