05. 05. 2024 Lesana/Lesia 25°C Prehánky, búrky

Súkromná materská škola Wonderland

Autor: Danka, Foto: wonder-land.sk
Adresa:Farskej 466., 957 04 Bánovce nad Bebravou Telefón:0907 667 525 E-mail:wonderland.bn@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Vo Wonderlande sa snažíme, aby deti nečakali na maminky, ale aby si čas bez co najviac užili a pri stretnutí s nimi mali čo najviac zážitkov. Okrem moderného, čistého, a pre deti zaujímavého prostredia ponúkame počas celého dňa výučbu anglického jazyka prirodzenou a  zaujímavou formou hry, zároveň aj rozvoj materinského jazyka, každodenné prvky Montessori pedagogiky zaujímavé krúžky a kvalifikovaný personál.

Ráno deti pracujú na spoločných projektoch, alebo sa venujú montessori aktivitám. Milujú cvičenie v telocvični, alebo na krásnom školskom dvore. Hlavné edukačné aktivity robíme podľa štátneho vzdelávacieho programu a zameriame sa v nich hlavne na bádateľské aktivity, kritické myslenie, komunikáciu a tvorivosť detí. Máme bohatú krúžkovú činnosť, no najviac sa tešíme výbornej spolupráci s rodičmi "našich" detí. Žijeme našou škôlkou preto, aby sa deti v nej cítili ako doma a každé ráno sem chodili s úsmevom a otázkou: Čo budeme dnes robiť?

Napíšte komentár