19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

37 tipov na darčeky pre deti na Vianoce, ktoré si zamilujú

Autor: MS, Foto: stránky jednotlivých produktov, V spolupráci

Tipy na vianocne darceky pre detiNajkrajšie sviatky v roku sa nám pomaličky blížia a už mnohí určite premýšľate, čím by ste potešili deti. Pripravili sme pre vás prvé tipy na vianočné darčeky pre deti, ktoré si určite zamilujú. A prinesieme ich omnoho viac! Postupne tu nájdete až 37 tipov na vianočné darčeky, ktoré budeme pridávať postupne, vždy každý týždeň až do Vianoc! 


Boby s brzdou Hamax SnoAction

Vianocne tipy 15Vek: 6+ rokov
Určené pre: chlapcov a dievčatá

Boby, ktoré majú riadenie, robustné brzdy a vynikajúce klzné vlastnosti pre zaručene veselú a bezpečnú jazdu na svahu.

Kúpite na intersport.sk


TopKing Súprava obojstranných fixiek

Vianocne tipy 20Vek: 6+ rokov
Určené pre: chlapcov a dievčatá

Dokonalá pigmentácia alkoholového atramentu obsiahnutého v ceruzkách zaručuje, že kresby s nimi vytvorené budú sýte, jasné a dlho nevyblednú. Fixy majú dva tipy – širokouhlý a tenký hrot – ponúkajú skvelé kreatívne možnosti. Hroty sú vyrobené z materiálu odolného proti oderu, vďaka čomu fixy budú dlho slúžiť.

Kúpite tu


Modelovacia hmota Play-Doh Zubár

Vianocne tipy 19Vek: 3+ rokov
Určené pre: chlapcov a dievčatá

Nezáleží na tom, či sa vaše deti chcú stať zubármi alebo sa na to rady len hrajú, s hlavou zubára Drill'n Fill sa nebudú nikdy nudiť! Z modelovacej hmoty Play-Doh v 8 téglikoch budú deti vyrábať zuby, ktorým potom venujú svoju lekársku starostlivosť pomocou vŕtačky a celkovo 10 zubárskych nástrojov. Vyvŕtanie zubného kazu, modelácia vlastných strojčekov, plomb a ďalšie úkony budú od tejto doby pre vaše deti hračkou a dokonca je možné, že ich prejde aj strach zo zubára!

Kúpite tu


Korčule Action Boys 2 v 1

Vianocne tipy 21

Vek: 8+ rokov
Určené pre: chlapcov

Univerzálne chlapčenské korčule 2 v 1 s jednoducho vymeniteľným podvozkom ponúkajú za skvelú cenu ľadové aj kolieskové korčule, navyše v 4 nastaviteľných veľkostiach: 33 – 36, to znamená 20,5 – 22,5 cm. Zimný nôž na korčuľovanie má základ z ABS plastu s kovovým britom zo zušľachtenej ocele. Kvalitný podvozok, ložiská a kolieska, prípadne zimný nôž umožňujú komfortné celoročné korčuľovanie.

Kúpite tu


Viacúrovňová logická hra IQ Puzzle

Vianocne tipy 18

Vek: 6+ rokov
Určené pre: chlapcov a dievčatá

IQ Puzzle Pro je ďalší zábavný hlavolam zo série Smart Games. Pri riešení tohto hlavolamu sa zapotia nielen deti, ale aj dospelí. Cieľom je podľa zadania poskladať jednotlivé dieliky zložené z guličiek buď do plochy, alebo do pyramídy. Vo variante Pro sa môžete tešiť na 120 rébusov v troch herných módoch, pri ktorých zdolávaní si otestujete priestorovú predstavivosť.

Kúpite tu


Vôňa pre mladé slečny

Vianocne tipy 16

Vek: 10+ rokov
Určené pre:  dievčatá

Pre mladé slečny - Rebelky kúpte kvetinovú vôňu z rady Rebell. Odvážna, tajomná a šarmantná ako čierna labuť, taká je Queen od SAPHIR. Inovatívna orientálno-kvetinová vôňa, ktorá dokáže zachytiť zložitosť ženy. Je tvorená jedinečnou kombináciu energickej kávy s nádychom zvodných mandlí.

Kúpite tu


Detské lyžiarky Dalbello XT 2 GW

Vianocne tipy 11
Vek: 4+
Určené pre: chlapcov / dievčatá

Detská dvojpracková zjazdová obuv so skeletom optimalizovaným pre nízku váhu malých lyžiarov. Nosný veľmi pevný a pritom ľahký materiál, anatomicky tvarovaná vrchná manžeta a vonkajší pružný jazyk. Nastaviteľné polykarbonátové pracky. Akciová cena: 79,99€ (ponuka platí do 17.12.2023)

Kúpite na intersport.sk


Harry Potter - Zlatá strela mini lampa na čítanie

Vianocne tipy 13Vek: 6+
Určené pre: chalpcov aj dievčatá

Praktická mini lampička zlatej strely s prkatickým klipom, pomocou ktorého ju uchytíte na obľúbenú knihu. Dokonalé prevedenie zlatej strely poteší a spríjemní čítanie. Lampička patrí medzi našich 5 TOP najobľúbenejších darčekov.

Kúpite na ajtaci.sk


Detský stan Teepee

Vianocne tipy 15

Vek: 1+ rokov
Určené pre: chlapcov a dievčatá

Teepee stany sú ideálnym miestom na hranie pre vaše dieťa nielen v izbičke, terase, balkóne alebo na záhrade. Vďaka špeciálnej konštrukcii sa stan ľahko skladá a je veľmi ľahký, takže ho možno ľahko premiestniť a postaviť kdekoľvek. Celková výška stanu je 150cm. Látka na stan je odnímateľná a možno ju prať v práčke. Súčasťou balenia je aj dekorácia ( pierko ) v šedej farbe, 3 dekoračné vankúšiky ( srdiečko, hviezdička a štorec ) vyrobené z najkvalitnejšej certifikovanej 100% bavlny, vyplnené špeciálnym certifikovaným vláknom ECO FILLBALL.

Kúpite tu


Elektronická stavebnica

Vianocne tipy 12Vek: 8+ rokov
Určené pre: chlapcov ale aj dievčatá

Elektronická stavebnica Boffin môže napomôcť deťom preniknúť do tajov fyziky a elektroniky, a to zábavnou formou. Obsahuje veľké množstvo súčiastok, z ktorých sa dá zostaviť min. 500 projektov.

Deti môžu zostaviť napríklad tieto projekty:

  • FM rádio, playback, telegraf vtačí spev
  • hlasom a dotykom riadenú hudbu
  • zvuk policajného auta, sanitky, merač prúdu
  • včela, bzučiak, žiarovka a relé, prúd a odpor
  • poplašné svetlo, hudobný poplach

Kúpite tu


Mini šijací stroj pre slečny

Vianocne tipy 14Vek: 7+ 
Určené pre: dievčatá ale aj chlapcov

Šijací stroj Lucznik Mini je kvalitný šijací stroj, ktorý je pre svoje malé rozmery úplne ideálny pre deti. Bonus, ktorý tento malý šijací stroj pre deti má, je chránič prstov, vďaka ktorému budú detské prsty v bezpečí. Zaobstarajte dieťaťu naozajstný kvalitný šijací stroj namiesto šijacieho stroja z hračkárstva, ktorý naozajstné šitie len imituje.

Kúpite tu


Detské rastúce lyže

Vianocne tipy 6

Vek: 3-10 rokov
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Detské lyže vyrobené technológiou, ktorá umožňuje neprekonateľnú manévrovateľnosť a ponúka väčšiu
flexibilitu za každých snehových podmienok. Majú konštrukciu 3D POWER CAP, ktorá prispieva k nízkej celkovej hmotnosti lyže a tiež optimalizuje vlastnosti lyže. V sete s viazaním. Cena od 119,99€ - 159,99€

Kúpite na intersport.sk


Svietiace samolepky na stenu

Vianocne tipy 10Boja sa vaše deti večerných strašidiel? Nie je nič jednoduchšie, ako im ich detské kráľovstvo vyzdobiť svietiacimi samolepkami, ktoré zaženú aj tú najväčšiu príšeru. S touto sadou od značky Ambiance si môžete steny vyzdobiť podľa vlastnej fantázie.

Kúpite tu


Zateplená sukňa

Vianocne tipy 8

Odporúčaný vek: od 4 - 11  rokov
Určené pre: dievčatá

Zateplená dievčenská sukňa z pružného softshellu slovenskej značky ActiveKids je ideálna vonkajšia ochranná vrstva proti chladu, vetru aj miernemu dažďu. Udrží zadok, stehná aj kríže stále v teple. Detská sukňa vydrží dievčatám viac veľkostí. Je rastúca vďaka regulovateľnej gume v páse a predĺženému zadnému dielu sukne. Elastická predná guma v páse s logom kolekcie ActiveGirls je veľmi pohodlná a prispôsobí sa každému brušku a pohybu tela. Detskú sukňu môžete mať zbalenú vždy so sebou a vďaka celorozopínaciemu YKK zipsu ju kedykoľvek obliecť podľa potreby a počasia aj na legíny či nohavice. Našu pohodlnú športovú sukňu "do koča aj do voza" môžete ideálne kombinovať s merino funkčným oblečením. Rovnako sa môžu zladiť maminy so slečnami, pre ktoré máme v ponuke dámsku softshellovú sukňu s praktickým vreckom. Sukňa, ktorá nemôže chýbať v dievčenskom funkčnom šatníku.  Vyrobené v ČR pod značkou ActiveKids v spolupráci s firmou Crawler CZ s.r.o. 

Kúpite na activekids.sk


Včelobaly pre celú rodinu - krásny dizajn, praktické využitie

3

Vek: 0-99
Určené pre celú rodinu

Rozmýšľate nad praktickým darčekom, ktorý poteší deti i dospelých? Udržateľný a navyše skutočne funkčný darček na celý rok? Zíde sa doma na chlebík, na desiatu, či na rodinný výlet. 

Kombinácia praktickosti, zaujímavého dizajnu a ekologických materiálov je dnes veľmi obľúbená. Ak ste si ešte nedávno chceli kúpiť skutočne prírodný obal na potraviny jeden na celý rok, ktorý by nebol z plastu, spĺňal by kritérium citlivého prístupu k prírode a zároveň by bol pekný, nemali takmer žiadnu alternatívu. Všetko zmenil zaujímavý koncept s názvom Včelobal, ktorý ponúka opakovane použiteľné ekologické obaly vyrobené na Slovensku. Poznáte?

Kúpite na vcelobal.sk


Bezdrátové sluchátka

Vianocne tipy 9

Odporúčaný vek: od 10+
Určené pre: celá rodina

Obľúbené kompaktné štupľové vyhotovenie sa zasúva hlbšie do zvukovodov, a tak budete mať maximálny pôžitok z počúvania. Náušníky majú polouzavretú konštrukciu, ktorá ponúka kompromis medzi otvorenými a uzavretými slúchadlami. V bežnej prevádzke čiastočne utlmí okolitý hluk a čiastočne prepustí zvuk zo slúchadiel von. So vstavaným mikrofónom bude telefonovanie cez handsfree hračka. Navyše môžete využívať hlasových asistentov. K samozrejmým funkciám patrí napríklad prepínanie skladieb alebo prijímanie hovorov.

Kúpite tu


Spoločenská hra pre celú rodinu

Vianocne tipy 7Odporúčaný vek: od 9+
Určené pre: celá rodina

Pre všetkých milovníkov Londýna a známeho double–decker je tu skvelá správa. Ak milujete hlavné mesto Spojeného kráľovstva, potom je spoločenská hra Cestovné lístky, prosím! Londýn hrou ako stvorenou práve pre vás. Vďaka ľahko pochopiteľným a zábavným pravidlám si ju obľúbia všetci členovia rodiny. Vám bude stačiť len sa pohodlne usadiť, vytiahnuť hernú dosku, farebné modely autobusov a kartičky a môžete sa pustiť do strategického prepájania staníc. Obsaďte najznámejšie autobusové zastávky a trasy a prepojte najdôležitejšie mestské štvrte. Dosková hra Cestovné lístky, prosím! Londýn spoľahlivo zabaví celú rodinu s 2 až 5 hráčmi na 10 až 15 minút hrania. Hra vás očarí svojím detailným vypracovaním a vydarenými ilustráciami na kartách. Tak hor sa do cestovania po Londýne!

Kúpite tu


Bicykle a prilby od Origos

unnamed

Vek: 2-18 rokov
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Predajňa Origos, nie je len tak obyčajným cykloobchodom, na ktorý ste zvyknutý. Je to nadupaný obchod s mega výberom bicyklov, elektrobicyklov, prilieb a príslušenstva od renomovaných svetových značiek.
Pre našich najmenších odporúčajú značky: ACADEMY, SUNN, SCOOL. 
Ak hľadáte ultraľahké, ergonomické, štýlové a bezpečné bicykle, rada ACADEMY je pre vás ako stvorená.  Ide o vysoko kvalitnú nemeckú značku, ktorú navrhli v spolupráci s expertmi na ortopédiu, osteopatiu a športovú medicínu, preto spĺňa všetky ergonomické požiadavky. Pre tieto detské bicykle  je štandardom ich extra nízka váha, čo má vplyv na jednoduchosť bicyklovania, stabilitu, ale aj na celkové nadšenie z jazdy. Váha bicyklov je pri všetkých modeloch o 40% nižšia, ako je štandardná váha detí , pre ktoré je daný model určený. Ľahký detský bicykel ocenia deti, ale aj rodičia. Napríklad pri jeho nosení, ale aj pri menších prevýšeniach, ktoré deti hravo zvládnu aj bez pomoci s roztláčaním.

Značka S’COOL ponúka široký sortiment od odrážadiel až po detské elektrobicykle. Tieto bicykle spĺňajú najvyššie štandardy bezpečnosti a odolnosti. Sú precízne vyrobené s dôrazom na ergonómiu a stabilitu.
A pre malých dobrodruhov je tu značka SUNN, ktorá sa špecializuje na horské bicykle.

A nezabudnite na MELON prilbu! V Origos nájdete široký výber moderných a spoľahlivých prilieb, ktoré ochránia vaše deti pri každom dobrodružstve.

Nech už sa rozhodnete pre akúkoľvek značku a typ bicykla, s nákupom v ORIGOS nikdy nešľapnete vedľa. 

Kúpite na origos.eu


Eragon - ilustrované vydanie

Vianocne tipy 12

Vek: 11+
Určené pre: Chlapcov aj dievčatá

,,Prekrásne ilustrované vydanie k 20. výročiu fenomenálnej fantasy, ktorá pobláznila svet!"Vráťte sa do sveta Eragona v tomto úžasnom ilustrovanom vydaní! Oslávte 20. výročie celosvetového fantasy bestsellera z pera pätnásťročného Christophera Paoliniho, z ktorého sa v rámci série predalo už viac ako 40 miliónov výtlačkov. Jeden chlapec, jeden drak, jeden čarovný svet plný dobrodružstiev. Chudobný pätnásťročný farmársky chlapec Eragon nájde v Dračích horách modrý kameň, z ktorého sa vyliahne dračie mláďa Zafira. Spolu sa vydajú na nebezpečnú cestu Kráľovstvom ovládaným tyranom, ktorého zlo nepozná hraníc. Dokáže Eragon naplniť svoj osud a prevziať bremeno legendárnych Dračích jazdcov? Osud krajiny možno leží práve v jeho rukách...

Kúpite na Albatros.sk


Voucher na rodinnú večeru v hoteli Pieris

Vianocne tipy 5

Vek: 1,5 - 99 rokov
Určené pre: celú rodinu

Pozývame Vás do príjemnej reštaurácie na Podbanskom, kde si môžete pochutnať na sezónnom menu. A la carte reštaurácia hotela Pieris*** na čele so skvelým šéfkuchárom Tomášom Bobrovčanom je to správne miesto na rodinný obed alebo večeru.

Reštaurácia je otvorená denne od 12:00 hod do 17:00 hod.

Darujte pod vianočný stromček rodinný obed alebo večeru formou poukazu. Nezabúdajte, chvíle strávené s rodinou sú na nezaplatenie.

Viac na podbanskeresort.sk


Stavebnice LEGO® sú perfektným darčekom, ktorý podnieti kreativitu a superschopnosti vašich detí

Vianocne tipy 7Vek: 1,5 - 99 rokov
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Čo by to boli Vianoce bez stavebnice LEGO®? Umožnite deťom aj počas týchto sviatkov popustiť uzdu fantázie a hrajte sa na hrdinov, nindžov, zažite dobrodružstvá, objavte krásne zvieratá, prírodu či rýchle autá.  Hra je kľúčom k odkrytiu detského potenciálu, podnecuje zvedavosť, stimuluje kreativitu, podporuje vzájomné vzťahy a dodáva deťom sebavedomie potrebné pre život.
Nečakajte preto na odhalenie jedinečných superschopností vašich detí a pusťte sa do toho hneď! Darujte im počas Vianoc superschopnosť hry a pridajte sa na tejto vzrušujúcej ceste k nim!

Kúpite na lego.com/sk-sk 


Exkluzívna japonská stavebnica LaQ

Vianocne tipy 4

 

Odporúčaný vek: 5+
Určené pre: chlapcov aj dievčatá
Kreatívna stavebnica LaQ pre deti aj dospelých podporuje sústredenie na pracovný výkon, vytrvalosť a doťahovanie pracovných úloh do konca. Najmenšie deti sa pri skladaní učia spoznávať farby. Pomáha k rozvoju jemnej motoriky, kreativite, trpezlivosti.

Klikový mechanizmus vytvára pevné spoje, s poskladanými modelmi sa deti môžu bežne hrať, nerozpadnú sa im. Chlapci aj dievčatá sa tak stávajú malými konštruktérmi, návrhármi vlastných hračiek. Demontáž je veľmi jednoduchá, na rozloženie modelov stačí postláčanie rukami. Polámania dielikov sa obávať nemusíte.
Výskum dokazuje, že skladanie LaQ v dnešnej pretechnizovanej dobe napomáha zdravému vývoju mozgu detí stimuláciou pravej a ľavej hemisféry súčasne. Dieliky jednotlivých setov sa dajú navzájom kombinovať. Čím viac ich doma máte, tým vyšší je výsledný efekt. Pozor! Skladanie stavebnice LaQ je prudko návykové aj pre rodičov! Môžete zažiť pokojné chvíle plné rodinnej pohody pri konštruovaní originálnych modelov.  Nechajte sa uniesť, tvorivá zábava s LaQ je bez hraníc!


Darujte si celodenný vstup do Permon´s Paradise

Vianocne tipy

Odporúčaný vek: 1+
Určené pre: celú rodinu

SAUNA Paradise
Vstúpte a pocítite výnimočnosť unikátneho komplexu sáun, vodných a parných kúpeľov. SAUNA Paradise, najväčší hotelový saunový svet na Slovensku, má viac ako 30 atrakcií o rozlohe 1620 m2.

AQUA Paradise
Vodný raj pre deti i dospelých. Ponorte sa do bazéna s výhľadom na Kriváň, perličkou, masážnymi tryskami a vodnými chrličmi. Radosť z vody umocní 63 m dlhý tobogán so svietiacimi obrázkami a široká šmykľavka so samostatným dojazdovým bazénom. A čo poviete na odpočinok v relaxačnej vírivke s neopakovateľným výhľadom na majestátny štít Kriváňa?

KIDS' Paradise
Oddelený detský bazén v časti s „baby“ šmýkačkou a detskou šmýkačkou Kobra a Medveď, medvedíkom s vodotryskom a perličkou urobí radosť všetkým deťom. Vďaka relaxačnej miestnosti a špeciálnym detským vírivkám v tvare jahôdky zažijú skutočný wellness pobyt aj tí najmenší.

Viac informácii na podbanskeresort.sk


Veľká detská encyklopédia

Vianocne tipy 6Odporúčaný vek: 9+
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Táto nadupaná detská encyklopédia obsahuje viac ako 250 kľúčových tém. Prináša tisícky úžasných zaujímavostí a neuveriteľných faktov o prírode, vede, vesmíre, dejinách a mnohom ďalšom. Každú stránku oživujú krásne ilustrácie, farebné mapky a pôsobivé fotografie. Veľká detská encyklopédia je inšpirujúcou a informačne nasýtenou knihou plnou zázrakov sveta, ktorá zaujme deti všetkých vekových kategórií.

Kúpite na albatros.sk 


Harry Potter - set trblietavých vianočných gúľ

3

Odporúčaný vek: 5 - 99 rokov
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Vstúpte do sveta plného mágie, čarodejníkov, elixírov, krásnych hrnčekov a obliečok či kabeliek. Budete sa cítiť ako v Rokforte. Potešte sa celá rodina a zariaďte si svoje izbičky podľa fakulty, kde sa budete učiť mágiu, piť čajík z kotlíkov a do školy vyrazíte s náušnicami zlatej strely. V eshope nájdete až 3000 produktov a to už teda je z čoho vyberať!
Ako bonus od nás získate 19cm figúrku hrdinov z filmov Harry Potter v hodnote 22€  úplne zadarmo už pri objednávke nad 59€

Kúpite na ajtaci.sk


Marťankovia multivitamín MIX limitovaná edícia 2023

Vianocne tipy 3Odporúčaný vek: 3+
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

So zimným počasím prichádza smršť najrôznejších nákaz, ktoré sú pre imunitu veľkou skúškou. Zvlášť pre tú detskú, ktorá ešte nie je dostatočne silná a ľahko podľahne aj malému prechladnutiu. Nehovoriac o tom, že v školách a škôlkach sa infekcia šíri veľmi ľahko. To sú dôvody, prečo je vhodné detský imunitný systém cielene posilňovať, aby ste si obdobie Vianoc s deťmi naplno užili a nestrávili ho chorí v posteli. Darček v podobe vitamínov poteší deti nielen na Vianoce, ale aj na Mikuláša. V balení nájdu Marťankov Gummy Emojis – v nových štyroch rôznych tvaroch emotikonov a Marťankov s inulínom s výraznou chuťou lesného ovocia. V každom balení nájdete aj svetielko Astronaut M, ktorý rozžiari každú detskú izbičku a spríjemní večernú atmosféru.

Kúpite na klubzdravia.sk


Bábkové divadlo pre deti - Trojrozprávka Červená Čiapočka

4Odporúčaný vek: 3+
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Darček, ktorý deti poteší a zároveň podporí v kreativite a rozvoji reči a komunikácie. Krásne divadielko s množstvom kulís, bábok, či scenárov, ideálny pre deti aj do kolektívu. Čo tak prekvapiť deti s kúzelným bábkovým divadlom, ktoré ukrýva až tri rozprávky? Červená Čiapočka, Janko a Marienka, či Vlk a Kozliatka sa môžu ozývať z vašej obývačky už tieto Vianoce! Naviac, divadielko je flexibilné, kedykoľvek si viete dokúpiť nové kulisy či bábky na ďalšie rozprávky.

Divadielko je vyrobené v Čechách, spĺňa prísne európske kvalitatívne normy a zároveň vyhralo aj viaceré ocenenia. 

Kúpite na divadlo-kufrik.sk


Magnetická stavebnica Magna - Tiles

6

Odporúčaný vek: 3+
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Milujete autíčka a máte doma alebo poznáte ploché magnetické stavebnice? Máme pre vás novinku. 40-dielny set Magna Tiles Downhill Duo, ktorý rozširuje magnetické stavebnice o pretekárske dobrodružstvo a dáva hre nový vzrušujúci rozmer. Predstavte si tie nespočetné možnosti s novými rampami, cestami a autíčkami...Ideálny darček pre všetkých milovníkov magnetických stavebníc,jedinečný a kompatibilný s ostatnými stavebnicami.
Všetky Magna Tiles rozšírenia si môžete kúpiť alebo požičať v HRAJKA.

Kúpite na hrajka.sk


Scoot&Ride 2v1 - odrážadlo aj kolobežka v jednom

3

Odporúčaný vek: 1- 5 rokov
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Scoot&Ride Highwaykick 1 je kolobežka aj odrážadlo v jednom, ktoré rastú spolu s dieťaťom. Využijete ho už od 1 roka až do približne 5 - rokov dieťatka.
Pre najmenšie dieťa, bude prvou voľbou jazda na sedadle. V tejto fáze viete odrážadlo použiť aj v interiéri.
Ak dieťa podrastie, stačia dva jednoduché kroky bez použitia náradia a máte kolobežku na troch kolesách pripravenú na jazdu.
Doslova za pár sekúnd viete zmeniť odrážadlo na kolobežku!
Kolobežka Scoot&Ride Highwaykick 1 je víťazom mnohých ocenení a dobýva srdcia malých cestovateľov po celom svete :). V ponuke rôzne farebné prevedenia.

Kúpite na filipkotoys.sk 


Darčekový poukaz na All inclusive pobyt v Grand hoteli Permon

Vianocne tipyOdporúčaný vek: 0+
Určené pre: všetkých

Jedinečný wellness pobyt ako darček pod vianočný stromček? Darujte svojim blízkym oddych a nezabudnuteľný zážitok. Vyberte si z ponuky špeciálnych pobytov obľúbeného Grand hotela Permon a hotela Pieris a venujte darček, ktorý každého poteší. Darčekové poukazy teraz s platnosťou až 1,5 roka. Výnimočný pobyt na Podbanskom s wellness priamo pod Kriváňom stojí za to!

Zažite "miesto, kde najlepšie vypnete".

Kúpite na podbanskeresort.sk


Zvieratá a ich úžasný svet

7

Odporúčaný vek: 8+
Určené pre: dievčatá aj chlapcov

Viete, prečo je leňochod taký pomalý? Koľko vody vypije ťava? Čo sú zač valabia, viskača alebo axolotl? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky spolu s nádhernými ilustráciami, pôsobivými fotografiami a úžasnými faktami zo sveta zvierat nájdete v tejto pútavej knihe pre celú rodinu. Ríša zvierat je omnoho rozmanitejšia, než si väčšina z nás dokáže predstaviť!

Kúpite na Albatros.sk


Prísada do kúpeľa s prekvapením

Vianocne tipy 1Odporúčaný vek: 3 +
Určené pre: chlapcov aj dievčatá 

Prísada do kúpeľa dodáva svojím magickým praskaním a šumením každému kúpeľu tajomné kúzlo. Bomba do kúpeľa v sebe ukrýva 1 zo 6 prstových figúrok. Jemné zloženie je obzvlášť šetrné k pokožke a prispôsobené potrebám jemnej detskej pokožky. Vhodné pre deti od 3 rokov.

Šumivá bomba nefarbí pokožku ani vaňu.

Kúpite exkluzívne v predajniach dm a na mojadm.sk


Milé mikroflanel obliečky s motívom zimy a Vianoc

Vianocne tipy 2

Odporúčaný vek: 3+
Určené pre: dievčatá aj chlapcov

Extra mäkučké obliečky s roztomilými sobmi sú perfektný spoločník k hrejivému zababušeniu. Huňatý a jemný mikroflanel zaručí, že deti chladné noci v žiadnom prípade nezaskočia. Originálny zimný dizajn s vločkami, stromčekmi a sobmi dodá hravú energiu každej detskej izbe a zaručí, že sychravé dni a mrazivé noci budú hneď o chlp veselšie.

Kúpite tu


Vyfoťte a hneď vytlačte fotografie!

1

Odporúčaný vek: 5 +
Určené pre: chlapcov aj dievčatá 

Hračkárstvo Filipko ponúka  detský digitálny fotoaparát Hoppstar artist oat, ktorý je skvelou voľbou pre malých fotografov.  Fotoaparát bol vyrobený špeciálne pre deti a je navrhnutý s ohľadom na ich ergonómiu. Je šikovný, ľahký s veľkými tlačidlami pre ľahšie ovládanie menšími deťmi. A čo je na ňom najzábavnejšie, je to, že má funkciu okamžitej tlače fotografií. Vyfotíte a hneď tlačíte! To všetko za bezkonkurenčnú cenu 0,04 € za fotografiu. Super zábava nielen pre deti :).  Fotografie sú vytlačené čiernobielo, deti si ich neskôr môžu vyfarbiť.  Nechýbajú obľúbené funkcie ako rôzne filtre, fotorámček, selfie kamera, funkcia videa a ďalšie!

Súčasťou balenia sú 3 kotúče papiera na tlač, 16 GB pamäťová karta, adaptér typu C, micro USB adaptér, dátový kábel, šnúrku na krk a návod na požívanie.

Kúpite na filipkotoys.sk 


Zábavná tanečná podložka pre malých aj veľkých

Vianocne tipy 3

Odporúčaný vek: 3+
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Super praktická tanečná podložka zabaví malých aj veľkých. Vyberte si či chcete tancovať alebo hrať na klavíri a hra môže začať. Pomocou svetielok na obrazovke budete vedieť ako správne tancovať. Rýchlejšie alebo pomalšie, hlasnejšie alebo tichšie, rytmus je len na vás. Pri nákupe nad 15 € na našom e-shope získate poukážku na vstup do herne zdarma a pri nákupe nad 50 € doprava zdarma.

Kúpite na eshop.dobrahracka.sk 


Darujte zážitok - rodinný poukaz na vyhliadku U.F.O., či adrenalínový Skywalk

Vianocne tipy 7

Odporúčaný vek: 5 +/teenager pre Skywalk
Určené pre: chlapcov aj dievčatá 

Hovorí sa, že najkrajšie darčeky sú venované zážitky. Doprajte svojim najbližším návštevu Vyhliadkovej veže UFO s kávou, limonádou, čokoládovou tortou alebo prvotriednym koktailom v UFO bare. Dostanete ich e-mailom do pár sekúnd aj s možnosťou personalizovaného venovania a využiť ich môžete 12 mesiacov od ich zakúpenia. Na návštevu "UFA" deti len tak nezabudnú, spomienky im zostanú celý život!

Nezabúdame ani na vašich teenagerov, čo tak adrenalínový zážitok Skywalk - panoramatická prechádzka po rímse okolo kupoly vyhliadkovej veže? 

Kúpite na u.f.o.sk


Inšpirujúce príbehy na dobrú noc pre mladé rebelky

Vianocne tipy 4

Odporúčaný vek: 8 +
Určené pre: dievčatá, ale mali by to čítať aj chlapci

Ak máte doma rebelku, túto knihu musí mať. Dočíta sa v nej o fantastických dievčatách a mladých ženách, ktoré už v mladom veku dosiahli veľké veci. Od svetovej speváckej hviezdy Taylor Swift až po známu televíznu ochranárku a chovateľku zvierat Bindi Irwinovú. Pre malé dievčatá nie je lepšia inšpirácia, ako táto kniha!

Kúpite na albatros.sk

 

Napíšte komentár