12. 05. 2024 Pankrác 24°C Jasno

Krásnohorské hradné hry 2017

26.07.2017 Autor: lubkasungirl, Foto: terraincognita.sk
Termín: 05.08.2017 a ďalšie Mesto:Krásnohorské Podhradie Zdroj:stránka organizátora

a1 program khhV sobotu nás potom čaká hlavný program a aj keby ste prichádzali z väčšej diaľky, nemusíte si extra privstať, pretože všetko odštartuje sprievod a koncert historickej kapely spolu s otvorením rytierskych turnajov a hier až o 10:00. 

Na presné poludnie je v programe veľké lákadlo – historický súboj gladiátorov na život a na smrť. Oproti minulým ročníkom do programu pribudol aj súboj pirátov. Hradné hry vyvrcholia o 19:00 hromadnou bitkou janičiarov, mušketierov, staroslovanov, uhorského vojska, rytierov a Vikingov. Večer potom tradične skvelé podujatie uzavrie koncert kapely Stevie Heart.

Ku Krásnohorským hradným hrám patria aj sprievodné aktivity – dobová kuchyňa, slamený hrad pre deti, rôzne súťaže pre deti, remeselnícky jarmok či jazda na ťave. A tak, ako pri každom TOP podujatí, aj pri tomto budú návštevníci môcť využiť zľavnenú ponuku v blízkom okolí. Zľavy sa týkajú ubytovania, pamiatky Svetového dedičstva UNESCO - Krásnohorskej jaskyne či vyhliadky zo strážnej veže v Rožňave.

Vstupenky kúpiť tu 

Napíšte komentár