05. 05. 2024 Lesana/Lesia 25°C Prehánky, búrky

Oslava Svetového týždňa dojčenia v Sade Janka Kráľa

26.06.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 08.08.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

svetovydendojcenia

Stretneme sa v utorok, 8. augusta o 10.00 hod. pri ihrisku Leberfinger. Spoločným piknikovaním, hraním, rozhovormi (nielen o dojčení), fotením (najmä dojčenia) a ďalšími aktivitkami oslávime dojčenie Svetový týždeň dojčenia - čas, kedy dojčeniu venuje mimoriadnu pozornosť celý svet. 


Téma tohtoročného Svetového týždňa dojčenia je: "Šanca pre dojčenie." Okrem iného budeme spoločne uvažovať o tom, kto dal Vášmu dojčeniu najväčšiu šancu, čo to pre Vás znamenalo, kto alebo čo Vašu šancu na dojčenie zmenšoval a ako... Stretnutím Vás budú sprevádzať certifikované poradkyne o.z. Mamila. Budú mať pre Vás pripravené tématické piknikové deky, na ktorých sa budú odohrávať miniprednášky či miniworkshopy na témy bezprostredne súvisiace s dojčením a životom s dojčeným dieťatkom. Vyvrcholením predpoludnia bude ako každý rok spoločná fotka a ako každý rok pôjde o to, nech sa na nej čo najviac ľudí dojčí. 

Príspevok: dobrovoľný. Vyzbierané peňiažky budú opäť venované o.z. Mamila a použité na ďalšiu podporu dojčenia na Slovensku.

Doneste si: piknikovú deku a piknikový kôš (ak máte) a v ňom piknikové dobroty (ak chcete)

Obsah programu sa bude postupne vytvárať a o novinkách v ňom Vás budeme informovať. Ak by bolo zlé počasie, prosím, sledujte to tu a overte si, či sa stretnutie koná resp. na kedy sa presúva. Na podujatie je potrebné sa prihlásiť  na FB v evente s názvom "", aby sme vedeli, s akou účasťou máme rátať.

Napíšte komentár