20. 05. 2024 Bernard 25°C Búrky

Prešovský deň neziskoviek v Ekoparku

08.05.2024 Autor: Zuzka
Termín: 16.05.2024 Mesto:Prešov Zdroj:stránka organizátora

Mesto Prešov v spolupráci s organizáciou UNICEF pripravuje komunitné podujatie Prešovský deň neziskoviek, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 16. mája 2024 v areáli Ekoparku – Holá Hora v Prešove. Program bude plný interaktívnych aktivít a hudobno-tanečných vystúpení, o ktoré sa postará viac ako 40 neziskových organizácií a partnerov. 

 Široká verejnosť sa môže dozvedieť, čím všetkým tieto organizácie žijú a ako prispievajú k tomu, aby bol Prešov dobrým miestom pre život.

Nielen pre najmenších bude atrakciou hasičské auto a sanitka. Prešovčania sa môžu tešiť na stavanie expedičného stanu, lukostreľbu, cyklistické trenažéry alebo stolný futbal. Všetky šikovné ruky sa môžu zapojiť do pletenia sietí, háčkovania chobotničiek, maľovania na tvár alebo textil. Pripravených je množstvo populárnych, ale aj úplne nových aktivít pre všetky vekové kategórie. Na jednom mieste sa tak stretne veľa inšpiratívnych ľudí, ktorí robia niečo pre dobrú vec. Súčasťou programu budú aj rôzne súťaže a tombola či bezplatný predsezónny servis bicyklov. 

 Program vyvrcholí koncertom Katky Koščovej v klavírnom sprievode Daniela Špinera.

Vstup je zdarma. V prípade nepriaznivého počasia bude Prešovský deň neziskoviek presunutý na iný termín, o ktorom vás budeme informovať. 

Napíšte komentár