06. 05. 2024 Hermína 23°C Prehánky, búrky

Výherný deň Kinekus Prešov - to sú darčeky, zábava a program pre celú rodinu!

25.04.2024 Autor: MS
Termín: 04.05.2024 Mesto:Prešov Zdroj:stránka organizátora
plagatik A5 presov

Zdroj: kinekus.sk

Výnimočný deň plný radosti, zábavy a vzrušujúcich odmien sa blíži! Výherný deň Kinekus sa po roku opäť vracia do Prešova. Už v sobotu 4. mája od 9:00 - 18:00 zažijete skvelý rodinný deň plný úžasných prekvapení, v predajni Kinekus Prešov - Vihorlatská 1/A (pri OC MAX).

fotka presov

Zdroj: kinekus.sk

Počas celého dňa budú pre deti pripravené rôzne atrakcie, ako napríklad skákací hrad, detský kútik s omaľovánkami, rôzne súťaže a chýbať nebude ani sliepočka Klotilda, ktorá sa s deťmi rada odfotí.  Aj dospelí si však určite prídu na svoje. Čakajú ich odmeny za každý nákup, súťaže, chutné občerstvenie, hudba s moderátorkou a taktiež stánok s najnovším sortimentom, v ktorom si budete môcť vyskúšať náradie značky INGCO a PROKIN. Za akýkoľvek nákup bude každý zákazník odmenený aj 2€ poukážkou na ďalší nákup.

IMG 0377 velkej velkosti

Zdroj: kinekus.sk

Pri stánku s občerstvením si za svoj nákup môžete pochutnať na cukrovej vate, chutnej domácej klobáse s čapovanou kofolou alebo v bezmäsitej verzii na štrúdle a výbornej kávičke. Zapojiť sa budete môcť aj do súťaže o oceľové prenosné ohnisko v hodnote 74,99€ alebo sadu smaltovaných hrncov v hodnote 65,90€. Každý váš nákup bude odmenený! Ak však nakúpite nad 30 eur, budete mať príležitosť točiť kolesom šťastia a vyhrať tak okamžité a užitočné výhry, ako napríklad záhradné nožnice, skrutkovač, dosku na krájanie, panvicu, hrnček Čičmany, ale aj plyšovú Klotildu alebo knihu plnú užitočných rád.

fotka skakaci hrad

Zdroj: kinekus.sk

Nenechajte si ujsť možnosť výhodne nakúpiť užitočné veci do dielne, záhrady alebo domácnosti a pritom si užiť pestrý rodinný deň v Kinekuse Prešov. Výherný deň bude prebiehať celý deň už od 9:00 - 18:00. Ak ešte stále premýšľate kam pôjdete cez víkend 4.5., zavítajte do Kinekusu, kde zažijete radosť z výhier a pritom máte program pre celú rodinu. 

IMG 7292 velkej velkosti

Zdroj: kinekus.sk

Napíšte komentár