01. 05. 2024 Sviatok práce 25°C Jasno

Čítame s najmenšími: Včielky a ich dobrodružstvá

03.04.2024 Autor: Laura , Foto: Staromestská knižnica Bratislava
Miesto:v Staromestskej knižnici na Blumentálskej 10/a Termín: 25.04.2024 Mesto:Bratislava Čas:10.00 Zdroj:stránka organizátora
433950237 822882623213974 2580352664681721946 n

Zdroj: Staromestská knižnica Bratislava

Tvorivá oslava jari s arteterapeutkou Líviou Sirotňákovou.
Z kapacitných dôvodov je potrebné sa vopred zaregistrovať.

Na workshope zábavným a tvorivým spôsobom oslávime príchod jari. Vďaka rôznym materiálom a technikám si deti vytvoria vlastné originálne včielky. Program je navrhnutý tak, aby si rodičia a deti užili plnohodnotný spoločný čas v príjemnej a uvoľnenej atmosfére.

Artefiletický workshop ponúka deťom jedinečnú príležitosť rozvíjať sa hrou a tvorbou v inšpiratívnom prostredí. Prostredníctvom rôznych aktivít deti posilňujú jemnú motoriku, predstavivosť a sociálne zručnosti. Zároveň workshop podporuje vzájomnú komunikáciu medzi deťmi a rodičmi, čím posilňuje ich vzťahovú väzbu. Rodičia sa na workshope naučia nové poznatky a zručnosti v oblasti tvorby s deťmi, ktoré im umožnia kreatívne tráviť čas so svojimi ratolesťami aj doma.

LÍVIA SIROTŇÁKOVÁ
Vedie odborné poradenstvo v oblasti expresívnych terapií. Po absolvovaní odboru Učiteľstvo výtvarných a výchovných predmetov ju viac lákalo pochopiť záhadnú krajinu ľudského myslenia, správania a emócií. Tieto dve cesty sa spojili v štúdiu Arteterapie v Českých Budějoviciach. Absolvovala rôzne vzdelávacie kurzy zamerané na senzorickú terapiu, sandplaying či diagnostiku detskej kresby. Aktuálne sa venuje skupinovým kurzom a individuálnemu poradenstvu pre deti, mládež a dospelých.

Podujatie je bezplatné, je potrebné byť čitateľom Staromestskej knižnice. Zaregistrovať sa do knižnice môžete aj priamo na podujatí.

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.
 

Napíšte komentár