21. 09. 2024 Matúš

4 tipy na skvelú rodinnú dovolenku v Rakúsku len kúsok od Bratislavy

Autor: Simona, PR správa

Rozmýšľate nad dovolenkou u našich južných susedov v Rakúsku? Pozrite si naše tipy na skvelú dovolenku s deťmi len kúsok za hranicami! Naše tipy predstavujú to, čomu sa hovorí "baby-friendly" dovolenka, ktorú si užijú tak deti, ako aj rodičia. 

1. ****Superior Hotel Sonnenpark

sunnybunny

Zdroj: sonnenpark.at

Bezstarostné slnečné prázdniny. Bez ohľadu na predpovede počasia. Bez každodenného zhonu sa ubytujete v rodinnom hoteli Sonnenpark v Lutzmannsburg. Bábätká a deti sa ponoria do fascinujúcich zážitkových svetov na súši a vo vodnom svete hotela. Krátky a priamy chodník vás privedie do Sonnentherme Lutzmannsburg, popredných európskych kúpeľov pre bábätká a deti.

Estetika navrhnutá pre deti a uvoľnená atmosféra v kombinácii so slnkom, vzduchom, svetlom a voľným priestranstvom charakterizuje moderný dizajn hotela Sonnenpark. Tento 4-hviezdičkový hotel s 87 izbami charakterizuje inovácia a funkčnosť pre rodiny. Pozornosť venovaná detailom sa zamerala na zvláštne potreby bábätiek, malých detí a tehotných žien. 

Tým sa hotel Sonnenpark radí medzi 99 najobľúbenejších rodinných hotelov na celom svete. V neposlednom rade vďaka veľkému počtu bonusov. Zapožičiavanie detských kočíkov, práčovne pre rodiny alebo detské stanice pre prípravu dojčenskej stravy, to je len zopár príkladov. Ďalšou ponukou služieb sú šatne pre hostí, ktorí trávia svoj prvý dovolenkový deň už od predpoludnia v Sonnentherme alebo vo vlastnom vodnom svete hotela, alebo by v posledný deň po odubytovaní sa chceli zostať trošku dlhšie.

Viac o Hoteli SonnenPark >>

sonneee

Zdroj: sonnenpark.at

2. Rodinné chalety Premium Thermen 

thermen

Zdroj: thermenchalets.at

Novinka z obľúbených rakúskych kúpeľov Sonnentherme: chalety Premium Thermen s priamym  prístupom do kúpeľov Sonnentherme (cez vonkajší priestor). Ponúkame Vám komfortné bývanie pre Vašu dokonalú rodinnú dovolenku po celý rok, s dostatkom súkromia a priestoru pre celú rodinu.

Chalety Premium Thermen sú vhodné pre max 2-5 osôb ponúkajú 34 m2 obytnej plochy, 28 m2 slnečnej terasy, 2 spálne, 1 kúpeľňu/WC a mnoho ďalšieho. veľa priestoru pre vašu rodinnú dovolenku. Naviac, vstup do kúpeľov Sonnentherme vrátane sauny počas všetkých dní ubytovania.

Užite si s deťmi rodinnú dovolenku na ktorú budete spomínať celý život!

Viac o chaletoch Premium Thermen >>

sonnent

Zdroj: sonnentherme.at

 

3. Rodinný penzión Apfelhof*** s kontaktnou zoo

apfel

Zdroj: apfelhof.at

Apfelhof, raňajkový penzión*** Sonnentherme, je ideálnou voľbou pre vašu rodinnú dovolenku. V cene je zahrnutý aj celodenný vstup do kúpeľov Sonnentherme v deň príchodu a odchodu!

Dobrý pocit byť v správnom čase na správnom mieste sprostredkúva prvý pocit pohody a prináša uvoľnenie. Naša jedinečná ponuka - od veľkej záhrady až po detskú zoo a priľahlý jazdecký areál, ktorý prevádzkuje rodina Mersits (rodinný ranč), prinášame mladým aj starším možnosť byť bližšie k prírode v Apfelhofe.

Viac o rodinnom penzióne Apfelhof >>

ap

Zdroj: apfelhof.at

 

4. Spravte si s deťmi výlet do bazénového sveta Sonnentherme Lutzmannsburg

sonnentherme

Zdroj: sonnentherme.at

Tam, kde sú malí najväčšími. Spoločne s maskotom zajačikom Sunnym sa ponorte do siedmich zážitkových svetov v Sonnentherme Lutzmannsburg, len hodinu a pol autom z Bratislavy. Zábava a relaxácia sa v týchto rakúskych termálnych kúpeľoch pre bábätká a deti nevylučujú. Ani pre tých najmenších, ani pre tých, ktorí už dávno nepoužívajú plávacie rukávniky.

Najdlhší tobogán s virtuálnou realitou na svete!

V roku 2019 predstavili v kúpeľoch zaujímavú novinku: Najdlhší tobogán s virtuálnou realitou na svete a prvý v Rakúsku! Zažite galaktické svety a otestujte nové zážitky. Cena za jednu jazdu je 2,50€. Na tejto 202 m. dlhej šmýkačke sa môžu všetci návštevníci starší 7 rokov ponoriť do 3 fascinujúcich svetov: 

  • Svet drakov
  • Svet mimozemšťanov
  • Svet fantázie

Teplo pri srdiečku bude Vašim malým rybkám v baby a detskej saune s parným kúpeľom a detskou sprchou. Odborné pokyny sú v cene. Po dobrodružstvách vo vode sa mamičky so svojimi najmilšími môžu nerušene utiahnuť do miestnosti na prebaľovanie a dojčenie. S čľapkania rýchlo vyhladnete. Preto si v baby kuchynke s ohrievačom fľašiek môžete zjesť dobroty, ktoré ste si priniesli so sebou. Mobilita je taktiež zaručená: kočíky a ohrádky sú k dispozícii na prenájom zdarma.

Rútiť sa smerom k zemi môžete na viac ako 800 metroch šmykľaviek. Neobmedzené dobrodružstvá pri šmýkaní sa v rýchlom svete nadchnú malých aj veľkých návštevníkov. Hlavnou atrakciou je XXL Monster Ride s 270 m, najdlhšia šmykľavka v Rakúsku, kde sa môžu spúšťať až tri osoby naraz v obrovských plávacích kolesách. Tajným tipom medzi deťmi je Air Racer. Tu sa spúšťajú v rúre prudko do hĺbky. Zábavný svet ponúka viac ako 1000 metrov štvorcových vodnej plochy. Bazén s vlnami a divoké kúpele vyžadujú trochu odvahy.

Viac o bazénovom svete Sonnentherme >>

sonne

Zdroj: sonnentherme.at

 

Mapa: N 47° 27′ 54″ E 16° 39′ 27″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár