27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

TOP krúžky pre deti v Nitre

Autor: Annie, Foto: jednotliví poskytovatelia, sponzorovaný obsah
Adresa:Nitriansky kraj Telefón: www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Pripravili sme pre vás TOP výber tých najlepších krúžkov v Nitre pre všetky vekové skupiny detí s najdôležitejšími informáciami, ktoré ako rodičia pri výbere krúžku zvažujeme. Dozviete sa viac nielen o samotnom krúžku, vekovej kategórii, ale aj o dostupnosti. Všetko na jednom mieste, aby sme vám ušetrili čas pri hľadaní a výbere.

kruzky nr 700x300

Krúžky majú pre deti osobitý význam. Nielenže im dávajú priestor rozvíjať svoje schopnosti a zmysluplne tráviť voľný čas, ale ich odpútajú od lákadiel dnešnej doby (televízia, internet, mobil či počítačové hry), ktorými často trávia až priveľa času. Deti sa naučia nové veci, spoznajú nových kamarátov, ktorí majú rovnaké záujmy ako ony.


Detský svet HAPPY BUBI

Miesto: Lehotská 209/2, Nitra - Kynek
Cena: od 30 €/ mesiac
Vekové skupiny: podľa zamerania, 2,5 - 11 rokov
Intenzita: 1 krát týždenne
Počet detí v skupine: v závislosti od veku a zamerania krúžku 6-12
Blízkosť parkoviska: pred budovou     MHD: konečná autobusu č. 18

bubi

Zdroj: happybubi.eu

Detský svet Happy Bubi je centrum zamerané na rozvoj a zdravý pohyb pre deti so sídlom na Kyneku. Na rozvojovo - pohybových krúžkoch pracujeme s deťmi od 2,5 do 11 rokov. Zameriavame sa na zdravotné cvičenia, rozvoj sústredenia, pozornosti a pamäte, riešenie problémov ako sú ploché nohy, problémy s chrbticou, či zníženým svalovým tonusom. S deťmi rozvíjame koordináciu, rovnováhu, tancujeme, hráme sa a zabávame. Pri starších deťoch sa sústreďujeme na kondíciu, správne pohybové návyky a posilnenie tela. Podporujeme rozvoj jemnej motoriky a grafomotoriky, doučujeme a zážitkovo rozvíjame drobčekov v Bubíkove a motessori ateliéri. Krúžky vedú profesionálne a skúsené pedagogičky, trénerky a zážitkové lektorky, mamy.

Centrum poskytuje aj ďalšie benefity v podobe herničky a vonkajšej hracej plochy pre deti, kaviarničky s občerstvením a dostatku parkovacích miest.

Viac informácií o Happy Bubi >>


Tanečká škola N DANCE COMPANY

Miesto: Dubíková 24, Mlynárce Nitra
Cena: od 30 €/ mesiac
Vekové skupiny: pre deti od 4 rokov, začiatočníkov, pokročilých aj rodičov
Intenzita: 1-2 krát týždenne
Počet detí v skupine: 10-20
Blízkosť parkoviska: priamo v objekte     MHD: autobus 30 m

ndance

Zdroj: ndance.sk

Tanečná škola N Dance Company Nitra, ktorá pôsobí pod záštitou tanečníka a choreografa, finalistu show Česko-Slovensko má Talent Nora Grofčíka a jeho tímu lektorov! Tanečná škola je zameraná na tanečné štýly ako sú hiphop, popping, locking, breaking, housedance, tvorbu choreografií a videoklipov.

Naši tanečníci majú možnosť sa tiež zúčastňovať rôznych projektov organizovaných našou tanečnou školou. Napríklad ako sú - workshopy, sústredenia, letné tábory, výchovné koncerty, profi tanečné show, gala show, tanečné súťaže a iné! Tanečná škola N Dance Company funguje už od roku 2014 a má za sebou množstvo úspechov na domácich i zahraničných súťažiach ako sú víťazstvá aj na majstrovstvách sveta v Chorvátsku a podobne.

Tanec prináša výhody vo vývoji detí. Ale navyše je to zábavná činnosť, s ktorou si môžete vychutnať skvelé chvíle ako rodina.

Viac informácií o N Dance Company >>


Tanečná škola HOUSE OF DANCE

houseofdance

Zdroj: houseofdance.sk

Nechajte rozvinúť talent vašich detí v tanečných krúžkoch, ktoré bavia aj vás rodičov. Dobrá dostupnosť, skúsení a licencovaní lektori, príjemné priestory, ochotný personál recepcie, kaviarnička, WIFI a ONLINE systém vďaka, ktorému vybavíte všetko aj z domu.

House of Dance prinášame deťom 6 tanečných štýlov v ktorých sa môžu vypracovať až po vrcholovú súťažnú úroveň. Výber vhodného tanečného štýlu považujeme pri rozvoji tanečného talentu detí za veľmi dôležitý. Sme otvorení komunikácii a radi vám s výberom pomôžeme. V športových a tanečných prípravkách môžu začať tancovať deti už od 4 rokov. Tanec a pohyb nás veľmi baví, a preto je život v našej škole poprepletaný workshopmi, sústredeniami, letnými tábormi, kempami, tanečnými súťažami a vystúpeniami, ktoré pre deti organizujeme. House of Dance tancuje celá rodina. Pre Vás, milí rodičia, máme na výber 6 tanečných štýlov, latino lady pre dámy bez partnerov a rôzne druhy zdravotných a posilňovacích cvičení.


KRAV MAGA pre deti

kids

Zdroj: KRAV MAGA ACADEMY

Prečo prihlásiť dieťa na tréning KRAV MAGA? Pri výučbe osobitým prístupom dbajú na funkčnosť a pripravenosť detí, aby boli schopné riešiť problémové a krízové situácie, do ktorých sa môžu dostať v každodennom živote - od šikanovania, rôznych verbálnych útokov, až po fyzické napadnutia ako zo strany rovesníkov, tak aj zo strany dospelých. KRAV MAGA vedie mládež k hodnotám, ako sú disciplína, ovládanie emócií, rešpekt a úcta, na ktoré akoby sa v dnešnej spoločnosti pri výchove novej generácie pomaly zabúdalo. Taktiež je to spôsob ako deťom dopriať dostatok zdravého pohybu či zdravo zvýšiť ich sebavedomie, sebadôveru a v neposlednom rade aj samostatnosť.


HELEN DORON

helene

Zdroj: HELEN DORON

Je pre Vás jazykové vzdelanie Vašich detí dôležité? Dnes sa už bez jazykov nezaobídeme a dať Vašim
deťom do vienka prirodzenú znalosť anglického jazyka, z ktorej budú ťažiť celý život je veľkým darom.
Ak chcete naozaj efektívnu a zároveň hravú formu výučby sme pre Vás tí praví. V škole angličtiny
Helen Doron Nitra deti dosahujú naozaj merateľné výsledky, samozrejme s pomocou Vás rodičov pri
domácom počúvaní nahrávok a pravidelných návštevách vyučovania.

 Ponuku ďalších krúžkov nájdete vo vašom najbližšom centre voľného času, škole, materskom či rodičovskom centre :) alebo u nás v sekcii krúžky.

Aj tento článok bol vytvorený na základe vašich podnetov a snáď vám pomohol zorientovať sa v ponuke a možno nájsť ten správny krúžok pre vaše ratolesti.

 

Napíšte komentár