27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Happy Bubi - rozvoj a zdravý pohyb pre deti

Autor: Externý prispievateľ
Adresa:Lehotská 209/2, Nitra - Kynek Telefón:+421903690727 E-mail:happybubi.info@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Detský svet Happy Bubi je centrum zamerané na rozvoj a zdravý pohyb pre deti. Na rozvojovo - pohybových krúžkoch pracujeme s deťmi od 2,5 do 11 rokov. Zameriavame sa na zdravotné cvičenia, rozvoj sústredenia, pozornosti a pamäte, riešenie problémov ako sú ploché nohy, problémy s chrbticou, či zníženým svalovým tonusom. S deťmi rozvíjame koordináciu, rovnováhu, tancujeme, hráme sa a zabávame. Pri starších deťoch sa sústreďujeme na kondíciu, správne pohybové návyky, prácu s vlastným telom, vytrvalosť a posilnenie tela. Podporujeme rozvoj jemnej motoriky a grafomotoriky, doučujeme a zážitkovo rozvíjame drobčekov v motessori ateliéri. Krúžky vedú profesionálne a skúsené pedagogičky, trénerky a zážitkové lektorky, mamy.

Na školský rok 2023/2024 sme pripravili 4 oblasti rozvojovo - pohybových krúžkov a prípravu drobčekov do škôlky. 

Clever Fox je krúžok určený pre detičky, ktoré majú problém sa sústrediť, nepamätajú si veci, ťažšie sa im pracuje so zadaniami a spracovaním informácií. Ktoré sa potrebujú učiť cez pohyb a zážitkovou formou, pod dohľadom trpezlivého a skúseného sprievodcu. Clever Fox I. a II. sú krúžky určené pre predškolákov a prvý stupeň základnej školy. 

Projekt s vypracovanou metodikou, ktorý kombinuje zážitkové vzdelávanie, hry, zdravotné a kognitívne cvičenia. Cieľom projektu je pomôcť deťom zlepšiť ich pamäť, pozornosť, sústredenie a prácu s emóciami.  Pomáha im zvýšiť sústredenie a posilniť schopnosť riešiť úlohy, či problémy.  

Fit Fox sú zdravotné cvičenia a hry zamerané na prevenciu a riešenie problémov s chodidlami, ploché nohy, zlé postavenie chodidla, problémov súvisiacich so zníženým svalovým tonusom, chrbticou, zlými pohybovými návykmi.  Zdravé nôžky, chrbát a telíčko sú 3 krúžky, zadefinované podľa potrieb a veku detí. Pri deťoch od 8 rokov sú cvičenia zamerané aj na kondíciiu, explozivitu, koordináciu pohybov a posilnenie tela vlastnou váhou.

Happy Fox sú pohybové krúžky zamerané na tanec, všeobecnú pohybovú pripravu, rozvoj koordinácie a rovnováhy, či rytmiky. Cvičenia sú vedené hravou formou a predstavujú spojenie pohybového rozvoja a zábavy. Tancuj so mnou I. a II. a Malé šidlo. 

Smart Fox sú krúžky zamerané na zážitkové vzdelávanie, rozvoj grafomotoriky a jemnej motoriky, sústredenia a pozornosti a doučovanie. Šikovné ručičky I. a II. sú krúžky pre deti, ktoré majú problém sa sústrediť, je pre nich náročné písať, kresliť, strihať či kresliť. Krúžky sú vedené zážitkovou formou, s použitím poznatkov zo špeciálnej i montessori pedagogiky. Monteliér - rozvojovo-kreatívny ateliér pre drobčekov. Krásne témy, zaujímavé senzomotorické pomôcky, skúsení sprievodcovia. Je to krúžok pre drobčekov vo veku od 2 do 4 rokov, zameraný na všeobecný rozvoj dieťaťa. Skúsená lektorka láskavo sprevádza detičky rôznymi témami, ako rodina, zvieratká, 4 ročné obdobia. Pomôcky, prostredie a prístup lektorky je v súlade s montessori pedagogikou. 

Pod Smart Fox patrí aj doučovanie detí, príprava na písomky či monitor.  Doučovanie je možné objednať, skupinovo alebo individuálne.  

Bubíkovo je stráženie a rozvoj detí vo veku od 2 do 6 rokov. Deťom sa venujú skúsené pedagogičky a pohybové lektorky. Rozvoj zahŕňa cvičenia a hry, výuku angličtiny, rozvoj kreativity a jemnej motoriky, všeobecnú pohybovú prípravu, montessori dielničky, poznávacie výpravy a zábavu. Veľa fotiek z našej činnosti nájdete na FB stránke Detský svet Happy Bubi. 

Prečo sa rozhodnúť pre krúžky v Happy Bubi?

  1. Krúžky majú vypracované metodiky a sú zamerané na konkrétne potreby u detí. 
  2. Krúžky vedú profesionálne lektorky, pedagogičky, trénerky, mamy.
  3. Deťom sa venuje maximálna pozornosť. Malé skupiny detí a intentzívna starostlivosť.
  4. Príjemné a bezpečné prostredie s benefitmi pre deti i rodičov. Recepcia, kaviareň, hernička pre súrodencov a dostatok parkovacích miest. 
  5. Súčasť krúžkov je dostupnosť motivačných a rozvojových pomôcok a materiálov pre deti i rodičov.
  6. Garancia vrátenia peňazí a možnosť nahradiť si 2 vymeškané lekcie. 
  7. Vstup do herničky pre účastníkov krúžku zdarma. V deň krúžku, pred a po absolvovaní lekcie. 
  8. Možnosť občerstviť sa a urobiť si úlohy v priestoroch centra.
  9. Podpora a možnosť konzultácie s lektorkou či trénerkou aj mimo krúžkov.
  10. Možnosť individálnych konzultácií a cvičení.

Viac informácií nájdete na www.happybubi.eu. Veľa fotiek a postrehov nájdete na našej facebook stránke Detský svet Happy Bubi.

Napíšte komentár