21. 05. 2024 Zina 25°C Prehánky, búrky

Športovo-zábavné centrum Jump Fun

Autor: Laura , Foto: jumpfun
Adresa: Telefón: www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Kedysi známe ako Jump Arena, Kidshouse a Laser Zone, dnes už pod názvom JUMP FUN. Spojili sme sa pod jednu značku, a tak Vám prinášame vnútorné športovo-zábavné centrum Jump Fun, plné aktivít pre menšie aj väčšie deti. Od 1 roka až po dospelákov. Doteraz ste nás poznali v budove Aircraft pri letisku, teraz nás už nájdete aj v nákupnom centre Nivy. Ponúkame zmysluplnú zábavu plnú pohybu a energie. Proste jump a fun!

Delíme sa na Jump Fun Pri letisku, v ktorom ponúkame komplexnú zábavu nielen pre deti a tínedžerov, ale aj pre dospelých. V tomto Jump Fun centre nájdete 3 priestory: KidsHouse, Jump Arena a Laser Zone, do ktorých si môžete kúpiť samostatný lístok alebo jednotný, tzv. MEGA vstup. Jump Fun Pri letisku je otvorený každý pracovný deň od 14:00 do 20:00. Počas víkendov, sviatkov a prázdnin otvárame už od 9:00. Okrem športovej zábavy ponúkame kvalitné jedlo priamo z našej kuchyne, kávu, koláčiky či nealko nápoje. 

Druhé športovo-zábavné centrum Jump Fun Nivy sme otvorili v OC Nivy, na 2. poschodí. Nájdete tam obľúbené atrakcie pre deti a mládež. Zabavíte sa na tobogánoch, šmýkalkach, v guličkovom bazéne, aj na gumovom twisteri, high performance trampolínach, či v skoku cez parkour prekážky. Sme otvorení každý deň, vrátane prázdnin a sviatkov, od 9:00 do 21:00. Vstup si môžete zakúpiť na 60 minút, 90 minút alebo 120 minút. 

Čo je dôležité vedieť?
Zákazníkom odporúčame online rezerváciu, aby mali istotu, že si zaskáču a  zahrajú sa v žiadaný čas.

Odporúčame mať športové oblečenie a protišmykové ponožky (tie zakúpite aj u nás za 2,90€). Nesmieme zabudnúť na prevádzkový poriadok, ktorý vyplníte aj priamo na mieste.

Parkovanie je pomerne bez problémov, podzemné parkoviska nájdete v obidvoch našich prevádzkach.

 

 

Napíšte komentár