28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Modrá mačka

Autor: Zuzka
Adresa:Eshop Modrá mačka Telefón:+421 917 244 422 E-mail:info@modramacka.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Videli ste už Modrú Mačku? Poznáte ju? Teraz nemáme na mysli tú ozajstnú, mňaučiacu, ale tú našu slovenskú a online. Tá, ktorá tvorí jedinečné dizajny a my vám ich potlačíme na kvalitný textil a tenisky. Aby ste si mohli slobodne vybrať a nosiť to, čo sa vám páči a v čom sa budete cítiť príjemne a pohodlne.

modra macka 3

Zdroj: modramacka.sk

Ponúkame originálne grafiky od slovenských tvorcov. Vyberáme si kvalitné produkty, na ktorých potlač dlho vydrží a váš kúsok zo šatníka si bude držať svoj tvar. Vďaka hladkému povrchu textilu je i tlač detailov dokonalá. A nám na detailoch záleží. Prajeme si, aby naši zákazníci hrdo nosili autentické a zodpovedné oblečenie s jedinečným dizajnom slovenských kreatívnych ľudí. Spolu s nami tak môžu prispieť k zmenám v textilnom priemysle, ktoré začínajú u každého z nás. Ak už nakupujeme a čosi potrebujeme, vyberajme kvalitne a s rozumom.

Untitled design 1

Zdroj: modramacka.sk


Nami ponúkané modely textilu z kolekcií sú vyrobené z prírodných vlákien organickej česanej bavlny od výrobcu s GOTS certifikátom . Pestuje sa s omnoho menším podielom pesticídov či nebezpečných chemikálií ako konvenčná bavlna, je vhodná i pre ľudí s citlivou pokožkou. Výberom dodávateľov podporujeme aj slovenskú ekonomiku a prácu. Tenisky sú vyrobené na Slovensku zo 100%-nej bavlny s tvarovanou stieľkou, pevnou podrážkou z prírodného kaučuku a s vetracími otvormi. Použité materiály a spôsob výroby zaručujú dlhú životnosť a zdravotnú nezávadnosť. Tričká sú vyrobené zo 100% organickej česanej bavlny. Zdôrazňovaním samotnej podstaty i hodnoty textilu s ohľadom na zdravie zamestnancov a konečných spotrebiteľov sa i my snažíme meniť vnímanie textilného priemyslu.
Untitled design2

Zdroj: modramacka.sk

Grafiky potláčame na rôzne druhy textilu a slovenské tenisky. Ponúkame aj jedinečné komplety v rovnakom dizajne v akciových setoch.

Untitled design 2

Zdroj: modramacka.sk


Untitled design 3

Zdroj: modramacka.sk

Značka Modrá mačka ponúka obľúbené dizajny samostatne, alebo ako kolekcie v rámci zvýhodnených setov. Nadväzujeme spolupráce so šikovnými tvorcami a na trh tak prinášame ich zaujímavú tvorbu. Chceme ich podporiť a dať im priestor prezentovať sa.
MODRA MACKA logo final 3 1

Zdroj: modramacka.sk



Napíšte komentár