28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Výlet na Lintavy - Červený domček uprostred lesa

Autor: Danka, Foto: sdetmi.com
Adresa: Telefón: www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Prinášame Vám tip na krásnu nenáročnú prechádzku s vašimi drobcami. My sme sa vybrali s našim 4 ročným a pekne to zvládol. Keď už nevládal tak sme sa zastavili a dali si prestávku na občerstvenie :)

Trasa: Trás je samozrejme viac, ale my sme sa vybrali na Lintavy - Červený domček od Biofarmy v Stupave. Auto sme zaparkovali pri Biofarme, pri rázcestí s tabuľou Dúbrava. K Biofarme sa kľudne dostanete aj mhd, zástavka sa volá Stupava Elektráreň.  Odtiaľ treba prejsť cca 1,5 km lesnou asfaltovou cestou a budete pri rázcestí s tabuľou Dúbrava (túto trasu s ľahkosťou zvládnu aj menšie deti). 

zaciatok

Zdroj: sdetmi.com

Po modrej značke sme sa vybrali smer Lintavy - Červený domček - trasa cca 1:05 h. My sme išli cca 2 hodiny, nakoľko sme si robili prestávky, alebo sme len tak stáli a obdivovali krásu lesa:D Spoločnosť nám robilo aj stádo danielov, ktoré nám prebehlo cez cestu. Náš drobec bol z nich tak unesený, že sme museli zostať stáť ďalších 10 minút, čo ich z diaľky pozoroval, ako sa pasú. 

zaciatok trasa

Zdroj: sdetmi.com

trasa2

Zdroj: sdetmi.com

trasa1

Zdroj: sdetmi.com

cerveny docek

Zdroj: sdetmi.com

Nakoniec sme konečne dorazili k nášmu cieľu, kde sme si dali tiež trošku dlhšiu prestávku a preskúmali sme okolie. Potom sme sa vybrali naspäť, po trase, ktoru sme prišli :) Kľudne odtiaľ môžete pokračovať ďalej, ale nášmu drobcovi to stačilo a chceli sme ísť ešte pozrieť zvieratká na Biofarme :)

cerveny domce

Zdroj: sdetmi.com

domcek1

Zdroj: sdetmi.com

domcek

Zdroj: sdetmi.com

Nakoniec sme to zavŕšili kávou a koláčikom na Biofarme, kde zas mal najväčšiu radosť náš drobec, pretože tam boli zvieratká, ktoré on tak rád pozoruje:) 

biofarma ovce2

Zdroj: sdetmi.com

 

Medzitým sa stihol aj šmyknúť na šmýkľavke a pohrať v pieskovisku.
biofarma

Zdroj: sdetmi.com

Odtiaľ sme sa už vybrali domov, plný opäť krásnych zážitkov strávených v kruhu rodiny a hlavne oddýchnutí z ruchu mesta:)

Prečítajte si aj:

 

Napíšte komentár