28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Ťuťuli - Muťuli

Autor: Zuzka
Adresa:Šancová 88, 83304 Bratislava Telefón:+421 918 344 177 E-mail:obchod@tutuli-mutuli.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

ŤUŤULI MUŤULI  je obchodík, kde s láskou vyrábame originálne, roztomilé detské body s potlačou a trefnými nápismi, detské bodynka s menom dieťatka,  míľnikové kartičky, tabuľky o narodení a pozvánky na oslavy pre vaše ratolesti.


KOLEKCIE, ktoré nájdete v ponuke: 

Detské body s nápisom

Detské body s nápisom od Ťuťuli Muťuli v sebe spájajú kreatívny a nápaditý dizajn, nehu a roztomilosť, ktorá podčiarkne výzor vášho bábätka a kvalitné materiály, ktoré sa hrdo vyrábajú na Slovensku. V našej ponuke nájdete detské bodynka pre dievčatká ale aj pre chlapcov, všetky s originálnou grafikou. Bodynka sú biele, vyrobené zo 100% bavlnyPotlač je certifikovaná a plne nezávadná.

tutuli1

Zdroj: tutuli-mutuli.sk

 

Míľnikové kartičky

Čas beží ako o preteky a ani sa nenazdáme a z nášho bábätka sa stane veľké a samostatné dieťa. Najdôležitejšie udalosti v rannom veku dieťaťa si chceme zapamätať navždy. Práve pri tom nám pomôžu špeciálne míľnikové kartičky, ktoré sa stávajú čoraz väčším hitom. Pomocou nich môžeme jednoduchou hravou formou zaznamenať každý pokrok dieťaťa.Prvé pohyby, prvé zvuky, prvé zúbky ... Hodia sa rovnako k dievčatku ako aj k chlapcovi, pričom vám dajú možnosť prežívať s ním každý míľnik ako takú malú oslavu.

tehotenske milnikove karticky

Zdroj: tutuli-mutuli.sk

Pozvánky na detské oslavy

Organizujete oslavu pre svojho drobca a chcete dôstojným a milým spôsobom pozvať hostí? Nechajte si od nás vyrobiť pozvánku. Na pozvánke uvediete všetky dôležité organizačné údaje, a môžte do nej vložiť aj fotografiu vášho dieťaťa a spraviť ju tak ešte krajšou.

pozvanka dp 8 1

Zdroj: tutuli-mutuli.sk

Tabuľky o narodení

Tabuľka s údajom o narodení vášho dieťaťa. Takýto plagatík alebo tabuľka k narodeniu dieťaťa sa môže stať súčasťou vašej domácnosti, ktorá vám bude pripomínať ten jedinečný moment narodenia vášho dieťaťa. Do tabuľky vieme vpísať meno drobčeka, jeho miery pri narodení, dátum narodenia a celé to ozdobiť nápaditou grafikou, ktorá je nielen oku ale aj srdcu milá. Tabuľka s menom dieťatka je doplnkom, ktorý u vás nesmie chýbať.

tabulka uni

Zdroj: tutuli-mutuli.sk

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • lucia 07.10.2020, 06:45

    Rozkošné vecičky, výborná komunikácia, rýchle dodanie. Určite to nebol moj posledny nakup.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár