06. 05. 2024 Hermína 23°C Prehánky, búrky

Letíme do vesmíru! Pridáte sa?

Autor: Laura , Foto: raabe.sk, PR správa
letime ilustracka

Zdroj: raabe.sk

Uhádnete, o ktoré oblasti sa najviac zaujímajú deti vo veku 5 až 10 rokov? Dinosaury ...a vesmír! Ak máte doma malého astronauta, ktorý sa rád pozerá na nočnú oblohu, máme pre vás jeden skvelý tip.

 

3D Vesmir

 

 

Predstavte si knižku, v ktorej sa nielen číta, ale môže sa do nej kresliť, písať, či dokonca strihať a lepiť. Že nemožné!? Presne takáto knižka vznikla v nakladateľstve RAABE Slovensko.

Jej názov znie: LETÍME DO VESMÍRU – Zábavné aktivity na spoznávanie vesmírnych tajomstiev. Ide o príbeh malej Kamilky, ktorej starý otec vysvetľuje záhady vesmíru.

Beletrizovaný pracovný zošit takto pútavým spôsobom rozoberá základné astronomické javy a telesá. Svojím obsahom prináša všetky dôležité informácie o vesmíre, ktoré by mali deti v materskej škole a žiaci prvého stupňa základnej školy vedieť. A tiež podporuje deti v bádaní, pozorovaní a experimentovaní.

Deti sa v ňom dozvedia okrem iného aj to, koľko trvá mesiac, ako Slnko určuje čas, spoznajú súhvezdia, planéty na oblohe, malé planéty a asteroidy, kométy, slnečnú sústavu a rôzne javy na oblohe.

  

 

  • Všetky základné astronomické pojmy sú vysvetlené jednoducho – pochopenie každej témy si môžu deti overiť cez mnohé aktivity a praktické úlohy.
  • Jediný pracovný zošit o vesmíre pre deti vo veku od 5 do 10 rokov.
  • Farebné kvalitné obrázky vesmírnych telies a javov spracovaných odborníkmi z hvezdární, špeciálne pre tento knižný titul.
  • Množstvo tvorivých úloh na riešenie aj zhrnutie informácií na zapamätanie.

Pracovný zošit si môžete prelistovať TU

Začítajte sa do knižky, v ktorej sú všetky nudné poučky zakázané! Pripravte si ceruzky, nožnice a lepidlo a vydajte sa s nami na zábavný let! Štartujeme!

Aktuálne môžete knižku získať za akciovú cenu TU.

Napíšte komentár