02. 05. 2024 Žigmunt 25°C Jasno

KRAV MAGA pre deti

Autor: Petula , Foto: kma.sk
Adresa:Bratislavská 13, Nitra Telefón:+421911 467 617 E-mail:info@kma.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Čo je KRAV MAGA pre deti?

KRAV MAGA KIDS je tréning systému sebaobrany Krav Maga, ktorý je špeciálne prispôsobený pre výuku detí a mládeže. Ide o výučbu praktickej a efektívnej sebaobrany formou, ktorá sa značne odlišuje od tradičnej výuky bojových umení známej z tréningov pre dospelých. KRAV MAGA KIDS je teda program pripravený tak, aby si deti osvojili najzákladnejšie techniky Krav Magy hlavne formou zábavy a hier v dynamickom prostredí pod vedením licencovaných inštruktorov.

Tréningy sú rozdelené podľa veku detí na:

  • 6-11 r. tréningy: 16:30 - 17:15 hod.
  • od 12 r.  tréningy:  17:30 - 18:15 hod.

Miesto tréningu: Bratislavská 13, Nitra >> utorok a štvrtok

Prečo prihlásiť dieťa na tréning?
Pri výučbe osobitým prístupom dbáme na funkčnosť a pripravenosť detí, aby boli schopné riešiť problémové a krízové situácie, do ktorých sa môžu dostať v každodennom živote. Určite nám dá nejeden rodič za pravdu, ak povieme, že v dnešnej dobe sa musia deti naučiť čeliť veľkému množstvu problémov od šikanovania, rôznych verbálnych  útokov, až po fyzické napadnutia ako zo strany rovesníkov, tak aj zo strany dospelých. Nuž a práve v KMA ich naučíme, ako jednotlivé takéto situácie zvládať.

Navyše, KRAV MAGA KIDS vedie deti k hodnotám, ako sú disciplína, ovládanie emócií, rešpekt a úcta, na ktoré akoby sa v dnešnej spoločnosti pri výchove novej generácie pomaly zabúdalo. Taktiež je to spôsob ako deťom dopriať dostatok zdravého pohybu či zdravo zvýšiť ich sebavedomie, sebadôveru a v neposlednom rade aj samostatnosť.

KRAV MAGA pre deti s KMA
Ak teda hľadáte aktivitu, ktorá by vašim deťom ponúkla zmysluplné vyplnenie voľného času, ak im chcete dopriať viac pohybu a zároveň niečo, čo by ich bavilo a motivovalo, potom je KRAV MAGA KIDS tou správnou voľbou. Nie len že sa vaše deti zabavia a zašportujú si, ale sa tiež naučia základy sebaobrany, ktoré im v mnohých situáciách môžu dokonca i zachrániť život.

 

 

Napíšte komentár