01. 05. 2024 Sviatok práce 25°C Jasno

Ružinovská promenáda 2018

05.06.2018 Autor: Externý prispievateľ, Foto: Cultus Ružinov
Termín: 17.06.2018 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

A3 PROMENADA PRINT page 001

Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov vás pozývajú stráviť príjemné nedeľné popoludnie na Ružinovskej promenáde, ktoré sa bude niesť v znamení najznámejších filmových hitov.

Podujatie zaháji koncert ZUŠ Exnárová a SZUŠ Prokofievova so špeciálnym filmovým programom. Návštevníci sa môžu tešiť na kapelu Sendreiovcov, kvôli ktorým hollywoodsky skladateľ Hans Zimmer precestoval množstvo krajín, len aby našiel ten správny živelný a nespútaný rómsky temperament. Výsledok ich spolupráce zaznie na Ružinovskej promenáde.

Program bude pokračovať koncertným uvedením piesní z pôvodného slovenského filmového muzikálu Deža Ursínyho, Alty Vášovej a Jána Štrassera Neberte nám princeznú v podaní Sisi Sklovskej, Štefana Skrúcaného, Lenky Machciníkovej a v doprovode kapely.

Záverečný koncert bude patriť najznámejším slovenským a svetovým filmom ako Krstný otec, Vtedy na západe, Jesus Christ Superstar, Pretty Woman, Spievanie v daždi, Bedári, Pomáda, Moped, Hriešny tanec, Fontána pre Zuzanu a mnoho iného a to v doprovode členov Symfonického orchestra slovenského rozhlasu a big band Českého rozhlasu. O špičkové spevácke výkony sa postará najmä Bára Basiková, Andrea Zimányiová, Ivana Regešová, Peter Makranský a Dárius Koči.

Ružinovská promenáda sa uskutoční v nedeľu 17. júna od 14.00 h v Parku Andreja Hlinku v Ružinove. Vstup na podujatie je zadarmo. Návštevníci môžu zaparkovať zadarmo pred poliklinikou Ružinov. 

Napíšte komentár