27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Míľa pre mamu 2018 v Brezne

10.05.2018 Autor: Annie, Foto: brezno.sk
Termín: 12.05.2018 Mesto:Brezno Zdroj:stránka organizátora

brezmam

 

Ľudia z Brezna a okolia prídu vzdať úctu všetkým mamám, ktoré si ju zaslúžia, poďakujú sa za ich obetavosť a bezhraničnú lásku.

Míľa pre mamu si zapíše 8. ročník

Už tradične v sobotu podvečer pred oficiálnym Dňom matiek sa v Brezne uskutoční už ôsmy ročník podujatia s názvom Míľa pre mamu. Ide o úžasné rodinné popoludnie, kedy sa v jeden deň na rôznych miestach tisíce ľudí spájajú bez ohľadu na vek, rasu, vierovyznanie či počasie jednou myšlienkou, a to prejaviť úctu a vďaku mamám – za ich obetavosť, prebdené noci nad našimi chorobami, za ich snahu dať nám to najlepšie, čo môžu dať, za ich pochopenie a lásku.

Podujatie organizuje Únia materských centier ako najväčšiu oslavu Dňa matiek na Slovensku, v Brezne sa usporiadania akcie ujal odbor kultúry a športu.

Program bude opäť veľmi pestrý

Kultúrno-zábavné podujatie pre malých aj veľkých o 16.00 odštartuje primátor mesta Tomáš Abel a spoločne s rodičmi prejde symbolickú míľu. Počet účastníkov z roka na rok rastie, preto treba veriť, že tomu tak bude aj tento raz.

V programe pod moderátorskou taktovkou Mareka Poliaka vystúpia deti z tanečnej školy Tančekovo, tanečnej skupiny Ajka, žiaci zo súkromnej základnej umeleckej školy Talentárium, mažoretky Deluka Valaská, Matej Struhár a záver už bude patriť spevákovi Tomášovi Buranovskému, ktorého si diváci môžu pamätať z prvej série speváckej šou SuperStar. Po niekoľkých rokoch sa na hudobnú scénu opäť vrátil s úspešným singlom Lúč už pod pseudonymom BuranoWski a zo skladby sa stal okamžite hit.

Milým spestrením bude šou kúzelníka Wolfa, ktorého už ratolesti poznajú aj z predchádzajúcich ročníkov Míle pre mamu. Nebude chýbať ani tombola, skákací hrad, chodúle, mega bubliny, prezentácia Sladkej dielne, Mary Kay, Slovlienky Lenky, preteky batoliat, prídu aj horskí záchranári a hasiči.

Napíšte komentár