03. 05. 2024 Galina 25°C Oblačno

Eco Village 2018

07.04.2018 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 17.05.2018 Mesto:Bratislava Čas:10.00 - 18.00 Zdroj:stránka organizátora

ecco

Oslávte 5. rokov s Eco Village už 17. mája 2018 (štvrtok) . 

Piaty ročník prinesie stánkarov, program a aktivity, ktoré sa dotknú každého nadšenca tém ako žiť ekologickejšie aj v mestskom prostredí. Spoznáte poctivých slovenských výrobcov, predajcov s bezobalovým a bezodpadovým prístupom, rozšírite si myšlienky recyklácie, zdravého životného štýlu, či vdýchnete veciam nový život a rozmer.  

Tohtoročné trhovisko Eco Village sa bude konať počas pracovného týždňa, vo štvrtok, vďaka čomu pracujúci ľudia z okolitých administratívnych budov budú môcť vyskúšať zdravší obed ako zvyčajne. Ochutnať môžu vegetariánske jedlá, rôzne druhy smoothie nápojov, ale nebudú chýbať ani tradičné slovenské špeciality. Okrem stánkov ponúkajúcich pestrý výber jedál a potravín, návštevníci trhoviska dostanú možnosť obzrieť si a aj zakúpiť výrobky od predajcov bio kozmetiky, ekologickej módy a doplnkov do domácnosti.

Výročný piaty ročník Eco Village sa bude už tradične konať na Plynárenskej ulici v Bratislave 17. mája 2018, v čase od 10.00 hod. do 18.00 hod. Organizátori sa tešia nielen na nájomcov z budovy BBC 1 Plus a jej okolia, ale i na širokú verejnosť. Na svoje si prídu i tí najmenší, pre ktorých sú pripravené zdravé maškrty a zábavné aktivity. Moderátorkou a ambasádorkou podujatia bude i tento rok Diana Hágerová.



Napíšte komentár