26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Ashtanga Yoga - Mysore - prax aj s dieťaťom

29.03.2018 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 31.05.2018 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

prakriti

Buďte pre deti príkladom a zoberte ich so sebou na Ashtanga Yogu - Mysore, prax aj s dieťaťom s inštruktorokou Julkou Geržovou.


Že nemôžete? v Prakriti môžete. Každý pondelok o 16.30 hod. a stredu o 10.00 hod.

Každý rodič svoje dieťa pozná a vie, či sa zahrá popri ich praxi, alebo možno vedľa nich bude opakovať čo práve cvičia, alebo majú malé batoľa, ktoré môže spokojne ležať vo vajíčku, či na podložke vedľa nich v sále.

Na tento mysore môžu byť v sále s Vami deti. Inštruktor sa venuje praxujúcim (nie deťom. nie je to cvičenie s deťmi). Deti však môžu byť v sále a každý rodič zodpovedá za svoje dieťa/deti. Týmto chceme pre Vás vytvoriť priestor, mysore , ako u vás doma, len s inštruktorom. Deti si môžu priniesť hračku a hrať sa spolu, kým rodičia praxujú. Alebo opakovať ak chcú.

Hodina prebieha tradičným spôsobom jogovej praxe, kde sa každý človek učí za pomoci učitela individuálnym spôsobom na základe svojich potrieb, daností a limitov.Je to tradičný spôsob učenia sa joge. Je vhodný aj pre začiatočníkov.

Ak ste rodič a radi by ste si prišli zapraxovať na mysore, ale nemáte komu dať strážiť svoje deti, tak skúste prísť na mysore, prax aj s dieťaťom.
Prihlasovať sa môžete na https://prakriti.isportsystem.sk/

Miesto: Prakriti, Údernícka 11/6083, Bratislava

Napíšte komentár