26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Miniwellness pre mamičky

04.03.2018 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 24.03.2018 Mesto:Svätý Jur Čas:9.00 - 10.00 Zdroj:stránka organizátora

mini

Milé mamičky, babičky, pozývame Vás nahliadnuť do ,,ružového sveta krásy,, s kozmetikou Mary Kay.  V sobotu 24.3.2018 v MC Piškótka - Prostredná 47A si povieme ako sa šetrne starať o svoju pleť a s výsledkom riešiť jej nedostatky s ohľadom na vek, záťaž, genetiku, ročné obdobie...


Na vlastnej pleti vyskúšate ako funguje správne nastavená starostlivosť a samy budete z tejto pozitívnej zmeny nadšené.Tak, ako sa v zimere generuje príroda, regeneráciu potrebuje i naša pleť. Dozviete sa, ako si urobiť efektívny detox pleti. Dámy, ktoré budú mať nakoniec záujem o produkty, dostanú veľmi výhodnú ponuku!

Dámy, ktoré máte o miniwellness záujem, prosíme, nahláste sa vopredpriamo v udalosti najneskôr do pondelka 19.3.2018 do 16.00 hod alebo píšte mcpiskotka@gmail.com (s uvedením tel. kontaktu a času kedy je možné Vám volať) . Keďže nechceme počas wellnessu strácať čas zisťovaním typu pleti každej z vás, pretože vieme, že detičky by mohli byť netrpezlivé, budeme vás vopred kontaktovať, aby sme priamo v MC už len šup šup nanášali správne prípravky a vy si užívali sľúbený wellness na pleti.

Symbolické vstupné na miniwellness je 1 € na mamičku/babičku.

Napíšte komentár