08. 05. 2024 Ingrida 18°C Prehánky

Drachenfest - festival šarkanov

03.03.2018 Autor: Laura , Foto: drachenfestival-on-tour.de

Schnecken

Termín: 01.04.2018 a ďalšie Mesto:Podersdorf am See (AT) Zdroj:stránka organizátora

Veselý a interaktívny program pre celý rodinu s viac ako 20 špičkovými medzinárodnými "pilotmi".

Šarkany a draky fascinujú každého. Aj preto sa bude konať tento festival, ktorý je určený najmä pre rodiny. Je plný športu a zábavy pre každú vekovú skupinu. Veselý a interaktívny "Program vetra a počasia na Stepnom jazere" sa chystá pre celú rodinu s viac ako 20 špičkovými medzinárodnými pilotmi. Tí budú prezentovať výnimočné a vlastnoručne vyrobené modely: nadrozmerné, čínske, kaskadérske a unikátne, postavičky z animovaných rozprávok a komiksov. Návštevníci uvidia až 30 metrov dlhého Asterixa, Obelixa, včielku Maju, ale aj obrovské korytnačky, chobotnice a iné morské živočíchy. Letecká prehliadka všetkých týchto výnimočných šarkanov a drakov poskytne prehľad o ich lietajúcom svete. 

Súčasťou bude aj pestrý sprievodný program a mnohé atrakcie. Keďže je určený primárne pre rodiny s deťmi, budú tu aj zóny pokoja. Takto si tu každý nájde to, čo ho zaujme a môže sa cítiť pohodlne. 
A keď nebude priaznivý vietor, budú niektoré exempláre drakov pripevnené k zemi a tak sa im potom môžu všetci výnimočne pozrieť pekne z očí do očí. 

V nedeľu bude večerná prehliadka osvetlených šarkanov na oblohe krásnym zážitkom... A na záver krásnu akciu ukončí ohňostroj.

Veľkonočná sobota: 11-18 hod.
Veľkonočná nedeľa: 11-20 hod. Na veľkonočnej nedeľnej nočnej prehliadke: Osvetlené šarkany dobijú oblohu

Vstup zdarma.

KEDY: 31.3.-1.4.2018
KDE: Podersdorf - priamo pri jazere, 7141 Podersdorf, Burgenland, Rakúsko

Podersdorf am See je jednou z hlavných jazerných destinácií v Rakúsku, 60 km od Viedne, 200 km od Budapešti a 60 km od Bratislavy. Jeho poloha bez rákosového porastu na východnom brehu Neziderského jazera ponúka jedinečné podmienky predovšetkým pre nadšencov vodných športov. Obec cestovného ruchu ponúka pohostinné ubytovania a kulinárske špeciality.

Napíšte komentár