28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Palacinkový brunch za vysvečko - zážitkový kurz pečenia pre deti - ZRUŠENÉ

30.01.2018 Autor: Laura , Foto: FB
Termín: 03.02.2018 Mesto:Bratislava Čas:10:00 Zdroj:stránka organizátora

1bru

Máte doma deti, ktoré veľmi radi pomáhajú v kuchyni? Ktoré zbožňujú palacinky? Ak by ste ich radi odmenili za vynaloženú námahu v prvom školskom polroku a darovali im zážitok, ktorý poteší nielen ich mlsné jazýčky, ale aj zahreje na duši, pretože im venujete to najvzácnejšie – váš čas pri spoločnom zážitku, pozývame vás na kurz prípravy zdravších palaciniek.
Vyskúšate si prípravu a chuť rôznych alternatív z rastlinných mliek (kokosové, mandľové, sójové, ryžové) a múk (špaldová, ryžová, pohánková…) či dokonca palacinky z ovsených vločiek a banánu.
Tiež ochutnáte zdravú čokoládovú nátierku či domáce džemy bez cukru. Palacinky si nielen pripravíme, ale urobíme si aj spoločný ochutnávkový brunch.
Budete tak mať možnosť nájsť pre vás tú najlepšiu variantu a chuť a ukážete deťom, že zdravšie palacinky môžu byť tiež veľmi chutné a výživné. Zároveň počas príprav budú deti vyrábať aj niečo pre vás – ale o tom až potom :).
Kurz je určený pre deti (primárne od 6 do 12 rokov) a ich maminy/babiny (tatinovia sú tiež vítaní, na veku nezáleží :) Pre deti, ktoré chcú zažiť aj inú formu zábavy so svojím rodičom.

KEDY: 3. februára 2018, od 10-12hod.
KDE: Barush - healthy sweets bakery, Mierová 125, Bratislava

Napíšte komentár