27. 04. 2024 Jaroslav 16°C Skoro jasno

Materské centrum Gašparko

, Foto: Gasparko
Adresa:Kalvárska 37, Nová Baňa Telefón:+421940 339 223 E-mail:mcgasparko@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Materské centrum Gašparko v Novej Bani je miesto, kde sú vítané nielen mamičky s detičkami, ale aj celé rodiny. Miesto plné zábavy, oddychu, vnemov a zážitkov. Deti sa môžu vyhrať v dômyselnom priestore, kde nájdu kopec hračiek, preliezačiek, motorických pomôcok, hier, ktoré rozvinú fantáziu vašich detí a zároveň poskytnú kopec možností, ako sa vyhrať do sýtosti. Zároveň v materskom centre zažijete rôzne kultúrne akcie, bábkové divadielka, dielničky, krúžky, prednášky a vzdelávacie akcie. Priestor skvelý nielen pre sychravé dni, keď s deťmi nevieme čo robiť, ale tento priestor je aj pre vás maminky, kde môžete konať rôzne akcie a aktivity pre deti, pre rôzne firmy, ktoré chcú konať prednášky či cielený program pre rodičov i deti, a všetkých v okolí, ktorí sa chcú rozvíjať, využiť svojho kreatívneho ducha a chcú robiť dobrú vec pre ostatných.

V materskom centre sa budú konať rôzne akcie, divadielka, kurzy, prípravy pre tehotné a rôzne iné podujatia, ktoré budú vždy vyvesené vopred na facebooku a na web stránke a v informačnom centre mesta Nová Baňa. Nájdete tam aj laktačnú poradkyňu, poradkyňu nosenia detí a a psychologičku, ktorá sa vám rada povenuje v rôznych oblastiach, stačí si vopred objednať sedenie.

Vstup do materského centra je dobrovoľný. Mamičky poprosíme si rezervovať vstup online, mailom či telefonicky vopred. Zároveň poprosíme rešpektovať všetky pravidlá v materskom centre a hlavne poriadok a čistotu. Zanechajte prosím priestor v rovnakom stave ako ste doň prišli.

Zaočkovaným aj nezaočkovaným je vstup voľný, bez rozdielu :).

A čo nájdete v našej herni?

Nájdete tam kopec super hračiek: autíčka, lego, vláčik Tomáš, Barbie s autom, bowling, bábiky s kočíkom, žehličku s doskou, drevené kocky, skladačky, montessori hračky, hudobné nástroje, baby hračky a hrkálky, pokladnicu, plyšáky, náradie pre majstrov, panely na skladanie vlastného veľkého hradu, bazén, šmýkalku, guličky, trampolínu, balančné prvky, masážne prvky, pohánkové podsedáčiky, na ktorých sa pohodlne sedí a hrá, perfetkná detská hudba a kopec kníh na čítanie a tabule na maľovanie kriedou. Vecí, s ktorými sa tam môžete hrať a zabávať je neúrekom. Je tam aj dosť priestoru pre deti, ktoré potrebujú pohyb a zašportovanie si pomedzi hranie.

Vstup do materského centra funguje na inteligentnom online systéme. Stačí sa zapísať na danú hodinu, v ktorú by ste chceli prísť do materského centra, zapíšete si svoje meno a potrebné údaje, ktoré v objednávkovom formulári nájdete a jednoducho v danú hodinu prídete a hráte sa s deťmi dovtedy, kým vám čas neuplynie. Momentálne skúšame a dolaďujeme tento systém, preto je možnosť sa objednať na voľný vstup tieto dni: pondelok, utorok, streda, štvrtok- v časoch od 9.hod. – 18.hod. Objednávajte sa vždy včas, najneskôr hodinu pred tým, ako chcete prísť.

 

 

 

Mapa: N 48° 25′ 13″ E 18° 38′ 28″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár