27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Maľovaná hudba: rozvíjanie tvorivosti detí

13.12.2017 Autor: Petula , Foto: FB
Termín: 28.01.2018 Mesto:Bratislava Čas:9.00 - 12.00 hod Zdroj:stránka organizátora

malovana hudba

Deti, vstúpte do čarovného sveta plného farieb, hudby a vôní! Zameriate sa na rozvoj kreativity, tvorením sa naučíte vyjadrovať svoje pocity a emócie. Čaká vás skupinová a samostatná práca, podporí sa tak individualita detí a ich schopnosť prejaviť sa v kolektíve.


Spoločne sa zamerajú na proces tvorby, ktorý je záživnejší ako samotné dielo. Deti procesom vedú, no neurčujú im presnú cestu ako v škole. Diela nehodnotia, pretože všetko má svoj význam. V tom je čaro arteterapie a muzikoterapie.

Kde: Yoga House Bratislava, Panenská 33,  Bratislava - Staré mesto
Kedy: 28.1. 2018 Nedeľa,  9:00 – 12:00
Lektor: Jana Baniarová
Cena: 18€
Registrácia:https://goo.gl/forms/18XQrv9UwldG9u7v2

Deti sa môžu tešiť na:

- zábavné tvorenie netradičných diel
- podporu kreativity bez zbytočného zasahovania do tvorby
- prácu so zaujímavými materiálmi ako sú hlina, piesok, cesto, kamene, rôzne druhy farieb, časopisy, látky a i.
- sebapoznávacie hry
- hru na nezvyčajné hudobné nástroje
- príjemné voňavé prostredie na podporu kreatívnej tvorby a sústredenia
- jedinečné prepojenie výtvarných techník a tvorby s hudbou, ktoré deti zaručene
nadchne

So sebou si preneste pohodlné oblečenie, zápisník, pero a zvedavosť.


JANA BANIAROVÁ

Amarylka Art
Som kreatívna duša na ceste za poznaním. Popri tradičnom vzdelaní som vyštudovala hru na husle a klavír, teóriu hudby, spev, literárno-dramatický odbor, výtvarné techniky a tanec. Vesmíru som preto veľmi vďačná, že mi postupne odhalil cestu ku arteterapii a muzikoterapii, v ktorých môžem uplatniť svoje umelecké vzdelanie, a podeliť sa o kreativitu ako s deťmi, tak aj s dospelými.
Tvorenie, či už výtvarné, hudobné, tanečné alebo písomné, má veľkú moc liečiť našu dušu, a aj telo. Umožňuje nám predchádzať vážnym ochoreniam a udržiavať si svoju duševnú rovnováhu.
Prax: Viac ako 8 rokov sa venujem deťom formou umeleckých táborov. Ako šéfanimátorka som tvorila kreatívno-zábavný program pre deti a dospelých v hoteloch a aquaparkoch. V súčasnosti organizujem kreatívne krúžky s využitím techník umeleckých terapií, umelecké workshopy pre ženy; pôsobím ako dobrovoľníčka na detskej onkológii v oblasti arteterapie a muzikoterapie; píšem do časopisu Balans články o umeleckých terapiách a rozprávky (nie len) pre deti.
Štúdium techník arteterapie a muzikoterapie mám zatiaľ ukončené niekoľkými certifikátmi, no stále som v procese vzdelávania a napredovania.

Napíšte komentár