30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

Pohybový workshop s hrou Odvážni objavitelia

26.10.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 22.11.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

objavitel

Pozývame Vás v stredu 22.11.2017 o 17.00 hod na pohybový workshop s hrou Odvážni objavitelia.

Odvážni objavitelia sú slovenská pohybová spoločenská hra, ktorá spája deti a rodičov. Kde spolu všetci dospelí a ich deti prežijú rodinné dobrodružstvo a vybudujú tak ten najlepší rodinný tím. Objavia Tropickú Džungľu, premenia sa na džunglie gorily, kraby, či lemury. Zapadnú do bahna, odvalia obrie kamene, zatancujú si s domorodcami, dajú si vzájomnú masáž chodidiel, no najmä zažijú kvantá zábavy.

Zábava a rozvoj v jednom: Odvážni objavitelia nadväzujú na filozofiu vývojovej motoriky Veronicy Sherborne, ktorú dopĺňajú o princípy storytellingu (rozprávania príbehov) a tvorivej dramatiky. Všetky aktivity v hre majú kooperatívny charakter. S nikým nesúperíte a nikto neprehráva. Spoluprácou tak budujete lepšie a väčšie veci. Okrem zamerania na ľudský dotyk, ktorý vám pomáha rásť a hravý pohyb, Odvážni Objavitelia pracujú aj s príbehom a jeho aktívnym dotváraním či vymýšľaním rodičmi a deťmi. 

Workshop je vhodný pre deti od 3 rokov v sprievode rodičov, prípadne pre skupinku detí.
Jeho trvanie je 60 minút, počas ktorých si hru spolu zahráme a rodičia sa dozvedia všetky dôležité informácie. Po skončení workshopu je možné si hru zakúpiť.

Z kapacitných dôvodov je nutné sa nahlásiť na mcluskacik@gmail.com do 1.11.2017, prosím napíšte meno dieťaťa/ detí. Ďakujem.

Miesto: MC Luskáčik, Palmová 1, Bratislava - Jarovce

Napíšte komentár