02. 05. 2024 Žigmunt 24°C Skoro jasno, búrky

Prednáška: Zvykáme si na škôlku

27.09.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 04.10.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

skolka

Milí rodičia, radi by sme Vás pozvali na prednášku, ktorá sa bude konať dňa 04.10.2017(streda) v DC Chobotnička  - Mokráň Záhon II. so začiatkom o 17.00 hod. na tému: Zvykáme si na škôlku.

Bývajú niektoré vaše rána ťažké? Plače vaše dieťatko, keď ho nechávate v škôlke? Chceli by ste mu pomôcť zvládať to ľahšie? Prežívate vy sami nepríjemné pocity, keď od neho odchádzate?

Začiatky chodenia do škôlky bývajú niekedy náročné pre deti aj rodičov. Je to veľká zmena a tak si zaslúži aj patričnú pozornosť. 

Spoločne sa porozprávate o tom, čo prežíva vaše dieťatko pri nástupe do škôlky, aký to má vplyv naň a na váš vzájomný vzťah. Poviete si o vzťahu matka/otec-dieťa, čo viac môžete urobiť preto, aby ste mu vytvorili pocit bezpečia a pohľadáte spôsoby, ako sa vyrovnať s každodenným ranným stresom. 

Rozoberiete si vaše vlastné situácie, s ktorými sa pri škôlkarskych začiatkoch potýkate a pohľadáte efektívne prístupy, ako si s nimi čo najlepšie poradiť. Naučíte sa, ako pomocou hry dieťatku „vysvetliť“, ako škôlka funguje a pomôcť mu zvládať prípadné ťažkosti.


Dĺžka trvania: cca. 90 min.
Vstupné: 7 €/osoba (minimálny počet prihlásených sú 4 osoby, maximálny počet - 10 osôb). Prihlásiť sa môžete mailom na adrese feckova@dc-chobotnicka.sk.

Pre rodičov, ktorým nemá v čase trvania prednášky, kto postrážiť deti, je možnosť zabezpečenia opatrovanie priamo vo vedľajšej miestnosti. Opatrovanie je platené extra 5 €/ začatá hodina.

Napíšte komentár