30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

Umenie byť ženou 2017 Košice

18.09.2017 Autor: Claudinka, Foto: umeniebytzenou.sk/kosice
Termín: 12.11.2017 Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora

unnamed

UMENIE BYŤ ŽENOU je interaktívna konferencia pre lepší svet v nás a vôkol nás. Jednodňové podujatie, ktoré sme vytvorili pre všetky ženy, ktoré túžia žiť spokojný, šťastný, radostný život v hojnosti a zdraví. Spojenie s výnimočnými osobnosťami a profesionálnymi lektormi, prednášajúcimi zo Slovenska i zahraničia ponúkne každej žene príležitosť investovať do svojho rozvoja. Našou snahou je prostredníctvom programu konferencie ženám doručiť nielen nové vedomosti a skúsenosti, ale aj relax a pohodu.

Zámerom je priniesť program a témy všetkým ženám, ktoré sa zaujímajú o seba, svoje zdravie, majú záujem sa neustále vzdelávať. Prinášame odpovede na otázky, o ktorých sa ženy najčastejšie rozprávajú iba medzi sebou.

NOVINKA! Po úspešnom odštartovaní v Bratislave prinášajú RÝCHLY MENTORING aj do Košíc. Stojíte na rázcestí, potrebujete novú energiu pre svoje podnikanie alebo ste spokojné zamestnankyne a len si prajete stráviť deň medzi inšpiratívnymi ženami, ktoré rozmýšľajú podobne ako vy? Absolvujte hodinové sedenie v malej skupine s mentorom na vopred určenú tému. Prostredníctvom rýchleho mentoringu sa môžete za okrúhlym stolom stretnúť s úspešnými Slovenkami na vrcholových manažérskych pozíciách. Každá mentorka si pripravila tému, ktorou by mohla aspoň z časti pomôcť ostatným v ich živote. Prihlásiť sa k mentorkám bude možné od 1.11.2017 tu na webe UBŽ.

Napíšte komentár