26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Ako vychovať šťastné dieťa ? II.

11.09.2017 Autor: Zuzka, Foto: Kaviareň Viola
Termín: 26.09.2017 Mesto:Prešov Čas:17.00 - 19.00 hod. Zdroj:stránka organizátora

Ako vychovať šťastné dieťa ? II.

Keďže sa na našom júnovom stretnutí ukázalo, že téma výchovy šťastných detí v sebe má ešte mnoho nevypovedaného, rozhodli sme sa v nej pokračovať aj v septembri. Príďte sa podeliť o svoje skúsenosti a vypočuť si nové inšpirácie.

Naučme deti pozitívnemu vzťahu k sebe, aby mohli byť šťastné. „Naprogramujme“ ich na ,,dobrú myseľ". Buďme im obrazom hodným napodobňovania.

Podujatie "Ako vychovať šťastné dieťa?" bude viesť Mgr. Zuzana Bartošíková absolventka FF PU učiteľský odbor slovenský jazyk-estetika (momentálne tiež mama na materskej), ktorá si po podrobnom preštudovaní viacerých titulov vydavateľstva Portál s touto problematikou pripravila referenciu o ich obsahu, hlavných myšlienkach, podnetoch. Zároveň chcebyť stretnutie priestorom pre diskusiu prítomných a tvorivú, inšpiratívnu výmenu skúseností o tejto téme. 

Podkladom pre rozvinutie témy budú nasledujúce tituly vydavateľstva PORTÁL:
Biddulph, S.: Proč jsou sťastné děti šťastné
Biddulph, S.: Tajemství výchovy šťastných dětí 


VSTUPNÉ: 2 €
Vstupenky si môžete zakúpiť priamo v Literárnej kaviarni VIOLA alebo rezervovať na info@literarnakaviaren.sk / 0905 688 665

Platnosť rezervácie vstupeniek na akcie končí 24 hodín pred konaním podujatia. Ak rezervované vstupenky nebudú vyzdvihnuté v tejto lehote, budú zaradené do predaja.

Napíšte komentár