27. 04. 2024 Jaroslav 16°C Skoro jasno

Tanečné a pohybové centrum Rusalka

Autor: Rusalka Trnava, Foto: rusalka.sk, Sponzorovaný obsah
Adresa:Okružná 6, Trnava 917 01 Telefón:0907 209 457 E-mail:rusalka.trnava@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

V našom tanečno-pohybovom centre si deti v tanečnej prípravke osvoja ladnosť pohybu - balet, silu a ohybnosť - gymnastika, rytmiku pri moderných skladbách, i naše tradičné ľudové tance.

Aké štýly vyučujeme?

Balet
Balet je základným a pevným pilierom tanečného umenia – základom každého tanečného štýlu. Dodáva telu ladnosť a flexibilitu, formuje ho a zlepšuje jeho koordináciu a balans.

Gymnastika
Venujeme sa základom gymnastiky (kotúle, stojky, skoky, premety). Tréningy sú zamerané na maximálne zlepšenie individuálnych zručností a návykov. Deti získajú dostatok sily a koordináciu – výborný pohybový základ nielen pre tanec, ale pre všetky druhy športu.

Moderný tanec
Pri nácviku tanečných variácií a choreografií využívame spojenie viacerých tanečných štýlov: balet, gymnastika, jazz, súčasný tanec (contemporary dance), hip-hop, či showdance (tanec s dejom).

Ľudový tanec
Naučíme sa základy slovenského ľudového tanca a rozdiely medzi autentickým a štylizovaným folklórom, ale venovať sa budeme najmä štylizovanému folklóru.

Tanec môže byť pre dieťa tiež skvelým relaxom a využitím nadbytočnej energie po skončení školského vyučovania. Skrátka - ak má Vaše dieťa rado tanec, určite sa mu bude u nás páčiť. Deti vyučujeme zábavnou formou prostredníctvom rôznych hier. Tanec formuje deti po fyzickej stránke – zlepšuje koordináciu tela, silu i ladnosť pohybov, ale aj po psychickej stránke – rozvíja jeho kreativitu, posilňuje sebadôveru, učí sebadisciplíne a stálosti. 

Viac informácií nájdete na našej webstránke www.rusalka.sk.
Tešíme sa na nové deti :)

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Dorka 26.04.2022, 11:44

    Veľmi zlaté, profesionálne a milé trénerky, pekne zrenovované priestory na cvičenie/tanec, oceňujem koncoročné vystúpenia aj nápadité kostýmy.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár