28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Movement festival vol. 4

13.07.2017 Autor: Externý prispievateľ, Foto: movement.sk

MVMNT17 fb cover

Termín: 02.09.2017 Mesto:Levice Zdroj:stránka organizátora

4. ročník športového festivalu v Leviciach prináša opäť do tohto mesta čosi, čo tu ešte nebolo! Unikátny festival, reprezentujúci predovšetkým vzdelávanie a šport, sa opäť objaví v meste Levice. Obohatený o nové aktivity a skvelý záverečný program, ktorý zabezpečí geniálny zážitok ako pre rodiny s deťmi, tak i pre dospievajúcu mládež nášho mesta.

Vybavený novou krásnou grafickou identitou, ktorá celý festival ešte oživí, vás prevedie šnúrou skvelého programu plného tanca, akrobacie, workshopov, aktivít pre deti, dobrého jedla, skvelej krytej chillout zóny a nečakaným vyvrcholením na záver. 

Ak milujete šport, radi obdivujete rozmanitosť pohybu alebo si chcete vyskúšať aktivity, ktoré ste ešte neskúsili (napr. žonglovanie, chodenie po lane a iné) príďte zakončiť leto jednou obrovskou bodkou, ktorou môže byť práve náš festival.

 

  • Mega vystúpenia - Tešiť sa môžete na tanečný nášup od samotného Johnyho Mečocha, ladnú akrobaciu artistov z Cirkuskus či pole dance mladých dám z ChiQui Nitra! Nebudú chýbať obľúbené skateboardové výkony a večerné prekvapenie, aké tu ešte nebolo.
  • Workshopy - Poďte sa zapojiť aj vy! Vyskúšajte si trendové cvičenie Acro jogy, žonglovanie, chodenie po lane, základy streetworkoutu a mnohé ďalšie. Pre tých, ktorí radšej pohyb zachytávajú než praktizujú, bude opäť pripravený obľúbený fotokrúžok.
  • Chill zóna - Na námestí sa tento rok objaví krytá chill zóna, aby ste sa mohli skryť pred horúcim slnkom a v plnom pohodlí vychutnávať atmosféru festivalu. Pohodlné vaky zabezpečia perfektný komfort a oddych po workshopoch či obede.
  • Dobré papanie - Ako už „tradične“, zavolali sme zaujímavý stánok so street food, ktorý v Leviciach len tak nenájdete. Letný festival nám tentoraz spríjemnia voňavé palacinky, slané i sladké. Máme ešte niečo v rukáve, zatiaľ ale ešte viac neprezradíme.
  • Atrakcie pre deti - Aký by to bol Movement festival bez atrakcií pre deti? Nebudú chýbať skákacie hrady a ďalšie zaujímavé voľnočasové srandy na vybláznenie, ktoré sme tu ešte nemali! Váš hyperaktívny potomok bude mať čo robiť, aby stihol všetky.
  • Milé vecičky - Stánky sa nám trochu obmenia, aby sme opäť priniesli čerstvý vietor a sviežosť. Tešiť sa môžete na zaujímavé hand made výrobky či alternatívu v oblasti hudobných nástrojov, výživy, šperkov, oblečenia a ďalších.

Napíšte komentár