28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Vezmite svoje dieťa do práce 2017

15.05.2017 Autor: Claudinka, Foto: Simona Petrík
Termín: 18.05.2017 Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

Zapojte sa poslaním videa alebo fotky do 2. ročníka špeciálneho dňa - Dňa, kedy vezmeme/vezmete deti do práce! 2. ročník sa stal dokonca medzinárodným :) Spoluorganizátorkou je poľská poslankyňa Joanna Scheuring-Wielgus, ktorá pripraví podobný deň v Poľskom parlamente. 

Cieľom udalosti je upozorniť na to, že zamestnanci potrebujú zlaďovať prácu so starostlivosťou o deti. Chce sa tiež zvyšovať povedomie zamestnávateľov o rôznych možnostiach, ako by mohli aj oni zamestnancom rodičovstvo uľahčiť (možnosť vziať dieťa do práce; firemné jasle či škôlka; detský kútik ...). ukázať príklady zamestnávateľov, ktorí sú ústretoví voči rodinám s deťmi.

Pošlite fotku alebo krátke video z firemnej škôlky, kútika alebo priamo z pracoviska, či z práce, ktorú robíte s dieťatkom doma a napíšte svoj komentár. Vaše príspevky môžete nahrávať priamo do udalosti, posielať na adresu simona_petrik@nrsr.sk alebo uverejniť s hashtagom #pracujucirodic. Následne budú zozbierané a spropagované v albume na Facebooku. 

PARTNERKAMI DŇA SÚ VERONIKA PIZANO (.týždeň) LUCIA ŠICKO (Pixel Federation) a TAMARA GONČÁROVÁ (spisovateľka a prekladateľka). Záštitu nad podujatím prevzala Verejná ochrankyňa práv.

Vezmite svoje dieta do prace 18052017

Napíšte komentár