08. 05. 2024 Ingrida 18°C Prehánky

Ranč pod Žobrákom

Autor: Annie, Foto: rancpodzobrakom.sk
Adresa:Čekovce Telefón:+421915 957 772, +421905 825 679 E-mail:ranc@rancpodzobrakom.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Ranč pod Žobrákom sa nachádza na samote neďaleko dedinky Čekovce v regióne Hont (okres Krupina). Leží vo výške okolo 600 m n.m. obklopený krásnou Krupinskou planinou. Príroda v okolí je ideálna na celoročné jazdenie na koni. Ranč začal so svojimi aktivitami - jazdením a ubytovaním koncom 90. rokov. Je určený pre ľudí, ktorí sa chcú ísť naučiť základy jazdenia, aj pre zdatných jazdcov túžiacich po zážitku z jazdy na koni, po lúkach a lesných cestách, vo voľnej prírode.

Jazdenie

Kone staršie i mladé, flegmatické i temperamentné, biele i čierne. Jazda v štýle anglickom, či western, na kratšie hodinovky, alebo pohodové poldenné výlety. Do sediel úplní začiatočníci, ale užijú si i zdatní jazdci.

Cenník jázd
Počet osôb Začiatočníci / 1h kurz Pokročilí / 1h jazda Poldenný výlet v trvaní 3-4hod. Celodenný výlet v trvaní 6-8hod.
2 9 € 8 € 19 € 22 €
3 8 € 7 € 17 € 20 €
4 a viac 7 € 6 € 15 € 18 €

 zobrak

Ubytovanie
Ubytovanie je zamerané predovšetkým pre ľudí  so záujmom o jazdu na koni, a ak patríte medzi nich, tešíme sa na Vašu návštevu! Pozostáva z dvoch ubytovacích jednotiek, každej so samostatným vchodom a sociálnym zariadením. Väčší, osemmiestny apartmán je vhodný pre rodiny s deťmi alebo skupinky ľudí. Tvoria ho dve štvorposteľové izby (max. 8 osôb/50€ ). K dispozícii je priestranná kuchyňa s inventárom, chladničkou a mrazničkou, mikrovlnou rúrou a sporákom, ktorý vytvára príjemnú romantickú atmosféru horiaceho dreva. Súčasťou je čajová predsieň, kúpeľňa s vírivou rohovou vaňou, samostatné WC.
Menšie Štúdio je zariadené manželskou posteľou s možnosťou prístelky (max. 3 osoby/25€), kuchynským kútikom s inventárom, k dispozícii je chladnička s mrazničkou. Jeho súčasťou je kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC a predsieň s vešiakmi. Prenájom celého objektu, teda obidvoch častí (max. 10 osôb / 65€). 
Dvor je najmä v lete výborným miestom pre posedenia a dlhé rozhovory na čerstvom vzduchu.  Jeho súčasťou je ohnisko, kde si môžete opekať, či uvariť guľáš, detské pieskovisko a hojdačky.

Mapa: N 48° 21′ 8″ E 19° 7′ 22″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár