19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Kúpalisko Čajka Bojnice

, Foto: Kupalisko Čajka
Adresa:Zámok a okolie 8, 972 01 Bojnice Telefón:+421 46 5430528 E-mail:info.cajka@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

aaTermálne kúpalisko s kapacitou 1500 ľudí ponúka tri bazény s termálnou vodou z neďalekého 36-stupňového prameňa.

Nachádza sa v mestskom lesoparku, hneď vedľa známej zoologickej záhrady a pod malebným Bojnickým zámkom.

  • Plavecký 50-metrový bazén (tzv. olympijský bazén) má teplotu 26 – 28 ºC,
  • rekreačný bazén plný atrakcií a divokou riekou,
  • 3 detské bazény pre najmenších (detský bazén má teplotu okolo 30 ºC), dva tobogány a dve vodné šmýkaly. Šmýkačka ma vlastný dojazdový bazénik.

Od roku 2011 v stredisku pribudli 2 nerezové bazény s atrakciami.

Stravovanie zabezpečujú bufety s rýchlym občerstvením. Možnosť aktívne si oddýchnuť ponúkajú ihriská, na ktorých si návštevníci môžu zahrať volejbal, futbal i obrí šach. Na skrátenie voľných chvíľ je pre deti určené detské ihrisko. V areáli sa nachádzajú aj šatne.Parkovanie je možné na parkovisku pri vstupe do kúpaliska.

aa2BAZÉNY

Olympijský - plavecký bazén
Hĺbka  1,3 - 1,8 m
Rozmery  20 x 50 m
Teplota vody  24 - 28 °C

Stredný bazén
Hĺbka  0,5 m
Rozmery  10 x 15 m
Teplota vody  29 - 33 °C

Detský bazén
Hĺbka  0,3 m
Rozmery  10 x 10 m
Teplota vody  34 - 30 °C

Rekreačný bazén s atrakciami (vodné trysky, divoká rieka, podvodné lavice ...)
Hĺbka  1,35 m
Rozmery  30 x 20 m
Teplota vody  27 - 32 °C

Rekreačný bazén - detský
Hĺbka  0,15 - 0,3 m
Rozmery  15 x 15 m
Teplota vody  34 - 30 °C

aa3

aa4

         

Mapa: N 48° 46′ 42″ E 18° 34′ 27″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Katarína 29.08.2023, 17:19

    Obrovské sklamanie. Boli sme tu posledný augustový víkend 2023. Okolo bazénov samé pásky, voda špinavá, v relaxačnom bazéne dokonca smrdela močovinou.
    V areáli 4 stánky s občerstvením, pivo za 3 e, ohrievané langoše za 5 e, otrasné, odporné. Na otázku predávajúceho prečo nemajú označené, že nejde o čerstvé langoše, som dostala odpoveď, že mala som sa opýtať.
    Toalety tak isto katastrofálny stav. Tobogany nefungujú. Ukazovatele času a teploty vody tiež nie.
    A za cenu 12 e na dospelú osobu, teda silná káva. Ak nemusíte, nechoďte tam. Vyhodené peniaze a iba sa rozčúlite. Katarína T.

  • Lucia 28.08.2023, 12:00

    Otras,tobogány nejdú za cenu 12eur,ide to tu dolu vodou som sklamaná po dlhšej dobe sme prišli a hrozné

  • Mia 07.08.2022, 09:52

    Dodatok: potvrdzujem komentáre od Romány (2018) a Jaroslava (2021)! Všetko čo napísali sme zažili na našej návšteve teraz (August 2022). Takze kúpalisko ma manká očividne už pár rokov, no prevádzkari nerobia absolútne nič podmienky zlepšiť a vyjsť v ústrety zákazníkom! Hanba pre Slovensko: typické: len peniaze ryžovať a priania zákazníkov úplne ignorovať …. A keď sa ozvete, tak dostanete komentár: keď sa vám nepáči tak choďte niekde inde …

  • Mia 07.08.2022, 09:41

    Strašné kúpalisko, vyhýbajte sa mu! Areál prespal dobu, drahé vstupné ktorému služby vôbec nezodpovedajú!!! Dookola kúpaliska je stavenisko a bordel ktorý vypadá že už je tam roky a nikdo sa necíti zodpovedný to upratať. Zastaralé zhrdzavené socialistické stánky, ktoré síce už doslúžili, ale ako pamätník tam este stále stoja. Tobogan je zavretý, na čo nás pri vstupnom nikdo neupozornil! Bufety su otvorené len do 17:00 ale kúpalisko do 19:00 hod! Drzé a neslušne plavčičky ktoré odháňajú dospelých od detského kúpaliska , lebo že tam zavádzajú. Rodičia nesmú ist ani do detského bazéna ale ani pri ňom sa nesmie a nikde nedá sedieť. Najlepšie ak čakáte na deke na tráve, ktoré je polohou nižšie ako bazén, takze sa môže stať ze ratolesti ani nevidíte … plno nezmyselných pravidiel, pri ktorých sa vám zastáva rozum!!!! Hanba pre taký turisticky bod ako Bojnický zámok - vyhýbajte sa tejto destinácii !!!

  • Jaroslav 05.08.2021, 17:48

    Kúpalisko zaspalo dobu, ťažia z obrovskej návštevnosti zámku, ktorý keby tam nebol tak by tam nebol dôvod vôbec ísť. Z ich prístupu je absolútne jasné, že ich ľudia vôbec nezaujímajú. Na www stránke majú stále informáciu, že je otvorené ale realita je iná. Takže keď sa tam ako rodina vyberiete na výlet tak až na mieste zistíte, že je zatvorené. Pri vstupnom keď sa spýtate, že ako vlastne fungujú tak Vám neochotne povedia, že ešte nevedia či otvoria a že si máte zavolať na infolinku. Skúšal som viac x ale čísla boli nedostupné. Následne keď máte šťastie a dostanete sa na kúpalisko tak zistíte, že okrem písaných pravidiel sú tam desiatky iných pravidiel, ktoré Vám príde povedať plavčíčka, keď zrazu po tom ako pol hodinu pravdepodobne četovala na mobile sa chce cítiť užitočná. V našom prípade prišla zrovna vtedy keď mi tam 2 deti zadriemali na uteráku na okraji detského bazéna a prišla ich zobudiť.
    V podstate sa dozviete od nej, tých x nepísaných pravidiel. Že v detskom bazéne môžu byť iba malé deti čo je samozrejme normálne, ale že vy ako rodič pri tom bazéne nemôžete vôbec byť a ideálne keby ste deti pozorovali z pod svahu z 50m vzdialenosti ohradenej lanom, a to aj vtedy keď bolo v 2 bazénoch dokopy asi 5 ľudí, lebo ževraj zavadzáte .Doteraz nám nie je jasné ,že kde vlastne môžete mať uterák a že vlastne ako máte dávať pozor na deti, keď nemôžete byť ani v bazéne ani pri bazéne...
    Možno sa mýlime, ale ten dojem z kúpaliska bol presne v tom duchu, že zaplaťte vstupné, pozrite sa a vypadnite. Nechcem krivdiť plavčíčke, ona za to nemohla lebo plnila príkazy majiteľa ale asi to má pán majiteľ dobre vymyslené a ona je asi veľmi dobrý zamestnanec, lebo úspešne sa jej podarilo za chvíľku čo sme tam boli, otráviť niekoľko ľudí, ktorí sa po chvíľke neustáleho "vysvetlovania"nepísaných pravidiel zobrali a tak ako aj my odišli a počítam, že sa tam už nikdy viac nevrátia.

  • Veronika 20.12.2019, 09:06

    Krásne prostredie s pekným výhľadom, ale drahé vstupné a studenšia voda.

  • Lubos 18.08.2018, 09:47

    Parkovisko na lúke 5 eur,kupalisko 7 eur na osobu a ked sa chceťe šmyknúť na to bogáňe dalších 4 eur takže dvaja dospelí a jedno dieťa 33 eur len vstup!Takže tak! Nenažranosť a chamťivost na Slovensku nič nové!

  • Romana 21.07.2018, 19:37

    kúpalisko neodporúčam rodinám s malými deťmi,keďže dospelí sú vyhadzovaní z bazénov "z hyg.dôvodov",ani ako rodinka sa neokúpete spolu.. pretože do detských bazénov na jedno dieťa môže ísť iba jeden rodič a pekne postojačky, ak si sadnete čo i len na okraj príde plavčík a buzeruje..do ďalšieho bazénu sa môže ísť iba s rukávnikmi(dvojročné dieťa asi ťažko)..do ďalšieho bazénu pre deti sa ani nedostanete .. môžete sa akurát na dieťa z lavičky pozerať...ale zaujímavé je,že do dvojmetrového bazéna,kde sa pláva,kde skáču uz môžete ísť aj s bábätkom aj s kolesom...na koľko som veľmi slabý plavec...namocila som si akurát tie nohy...

  • Maja 26.12.2017, 12:50

    Kupalisko bolo dost plne, bazeny v pohode. Velmi mi chybali nejake skrinky na odlozenie veci, tym padom musel vzdy jeden z nas strazit pri dekach.

  • Jana 13.07.2017, 21:27

    Kupalisko fajn. Problem, ze je viac zatvorene ako otvorene napriek priaznivemu pocasiu. A nedozviete sa to nijako dopredu. Jednoducho tam pridete ked ne teplo a svieti slniecko a...zatvorene.... Nebudem hodnotit postoj a neinformovanost niektorych plavcikov, priserne chodniky smerom na kupalisko a i.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár