26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Hračkárstvo - Rozptylovačkárstvo

Autor: Claudinka, Foto: hravysvet.sk
Adresa:Ventúrska 7, 811 03 Bratislava Telefón:0948743104 www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Obchod Hravý svet - Hračky pre šikovných je zábavný, malý obchod so širokou a nepredvídateľnou kolekciou hračiek a darčekov pre múdre deti všetkých vekových kategórií. Nachádza sa v samom srdci Starého mesta Bratislavy na Ventúrskej ulici 7.

V hračkárstve - rozptylovačkárstve na Vás čakajú kreatívne hračky, stavebnice, modely, roboti, solárne autíčka, figúrky, gyroskopické hračky, hlavolamy, hry pre deti .... Tu nájdete inšpiráciu na zábavu a rozptýlenie ako aj mnoho námetov na originálny darček pre deti. Tieto hračky dokážu vzbudiť záujem o prírodu, vedu a techniku cez spoznávanie prírodných a fyzikálnych zákonov.

Otváracie hodiny: 10.00 - 20.00 h

Poznámka redakcie:
Majiteľom obchodu je charizmatický Chase z USA, ktorý žije už pár rokov na Slovensku. Plynule rozpráva okrem slovenčiny aj anglicky a trochu nemecky. Jeho obchod funguje už 4 roky, na súčasnú adresu sa presťahoval z neďalekej Baštovej ulice. S frajerkou, ktorá je z Nemecka, sa zoznámil pred 2 rokmi na Slovensku a tá zase pre zmenu pracuje v Londýne v zoo - to je ale domotaná romanca, však?
Chase nám prezradil, že radšej by umyl poriadne dlážku v obchode, akoby si mal sadnúť za počítač a vytvoriť si napríklad poriadnu webstránku spolu s produktami. Úžasné na tomto obchode je to, že dieťa/rodič si môže hračku vyskúšať predtým, ako si ju kúpi. A tiež nesmieme zabudnúť oceniť priateľský prístup majiteľa k deťom a turistom.

Použité foto: redakcia Sdetmi.com

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Marieta 07.12.2015, 20:51

    Velmi pekne hračkarstvo, ktoré má okrem detského ducha v sebe aj toho čarovného

  • Veronika 25.11.2014, 12:37

    konecne ine hrackarsto s nie len bezduchymi hrackami. Paci sa mi, ze kazda vec je tam vylozena a da sa vyskusat. len trocha vyssie ceny.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár