19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Dni obce Borský Svätý Jur

12.04.2015 Autor: Zuzka, Foto: bsjlajf
Termín: 25.04.2015 Mesto:Svätý Borský Jur Zdroj:stránka organizátora

Dni Obce Borský Svätý Jur, alebo tradične hody, pripadli tento rok na štvrtú aprílovú sobotu 25.4.2015. A prvýkrát sa môžeme tešiť na poriadnu hodovú nádielku kultúry a zábavy v jednom! 

Program začína už o 13:00, kedy štartujú 1. detské krojované slávnosti. V prípade, že počasie nebude proti, o jednej poobede vyrazí detský krojovaný sprievod od Kultúrneho domu smerom k fontáne, kde je na programe krátke “roztancovanie”. Následne bude sprievod pokračovať po hlavnej ulici a popri budove Jednoty naberie naspäť kurz Kultúrny dom.

Približne o 14:00 začne v kinosále KD hlavný program za účasti viacerých detských folklórnych súborov zo Slovenska a Moravy. Môžete sa tešiť na pestré spojenie tradičného tanca a spevu v detskom prevedení! Po skončení programu pokračuje v hlavnej sále voľná zábava pre účinkujúcich a samozrejme aj hostí. Občerstvenie nebude chýbať, ako inak.

Čo s načatým večerom? Ten bude patriť “dospelákom”! O 20:00 začína v hlavnej sále KD krojovaná zábava pri cimbálovej muzike Fidlikantiso sólistami zo SĽUK-u.  Navyše počas večera vystúpi so svojím predstavením aj mužský spevácky zbor Kúcané. Takže o kvalitu ani kvantitu zábavy sa nemusíte vôbec obávať.

 

Ešte pár organizačných info:
Vstupné pre krojovaných 4€, ostatní 6€. Predpredaj (0907 743 319 alebosuborjuranek@gmail.com)
Každý krojovaný pár dostane 1 liter vínečka zdarma!

Napíšte komentár