26. 06. 2024 Adriána

Tipy / Celá SR Filter

Tipy na odmeny za vysvedčenie TOP

Premýšľate nad tým, ako svojho potomka za vysvedčenie odmeniť? Stačí malá odmena, ktorá bude motiváciou...

Jarné tvorenie s deťmi TOP

K jari neodmysliteľné patria mláďatká a rozkvitnuté kvietky a stromy. V článku vám prinášame niekoľko inšpirácií z internetu na jarné tvorenie s deťmi.

Unikátny objav pozostatkov vojakov na košickom sídlisku

Na košickom sídlisku Ťahanovce archeológovia objavili kosti poľských vojakov z prvej polovice 19.teho storočia. Tento unikátny nález určite prispeje k tomu, že kroky nadšencov histórie povedú aj na toto pred 40 rokmi založené sídlisko.

Ošetrovné cez prázdniny

Rodičia majú nárok na dávku v prípade, ak je zariadenie uzatvorené rozhodnutím príslušných orgánov.

Využite pri cestovaní s deťmi detský občiansky preukaz s fotografiou! Vydajú vám ho už do 7 dní!

MV SR z dôvodu avizovaného zvýšenia správnych poplatkov od 1. apríla čelilo už od začiatku roka 2024 mimoriadne veľkému počtu žiadostí o vydanie cestovného pasu.


Raw lízatká Sweet Pop

Naše zdravé "raw" lízatká sú plné kvalitných surovín, lyofilizovaného ovocia, ktoré si zachovajú tak všetky potrebné vitamíny. Na chuť si tak prídu milovníci ovocia či kvalitnej čokolády a orieškov. Všetky chute sme poctivo vyvíjali a testovali niekoľko mesiacov aby sme tak docielili chutný a zdravý efekt.

Pri zariaďovaní detskej izby nezabudnite na koberec! Aké koberce do detskej izby sú módne i bezpečné?

Pre deti musí byť detská izba oázou, v ktorej sa budú cítiť dobre počas hry i oddychu. Preto je veľmi dôležité vytvoriť v tejto izbe bezpečný priestor podnecujúci predstavivosť.

Znovuotvorenie plážového kúpaliska v Tornali

Plážové kúpalisko Morské oko v Tornali bolo naposledy otvorené v letnej sezóne v roku 2018. Po 6 rokoch plánuje mesto znovuotvorenie prevádzky kúpaliska. Slávnostné otvorenie kúpaliska by sa malo uskutočniť v sobotu, 29. júna 2024.

Ako sa pripraviť na výlet s priateľkami?

Výlet s priateľkami je príležitosť na vytvorenie nezabudnuteľných spomienok a štýlových zážitkov. Poďme sa pozrieť na to, ako sa pripraviť na tento úžasný dobrodružný výlet z pohľadu módy a štýlu.

Prvú hvezdáreň v Bratislave slávnostne otvorili na Deutsche Schule

Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť.