11. 07. 2024 Milota 35°C Skoro jasno, búrky

Tipy / Celá SR Filter

Ste tu: Celá SR » Tipy » Koronavírus + Tvoríme s deťmi + Vychytávky + Tipy na knihy + Receptíky + Zaujalo nás + Zápisky Matky Roka + Právna poradňa

Filtruj podľa kategórie
Zrušiť výber

Rabkoland - rodinný zábavný park na dosah ruky! TOP

Rabkoland sa nachádza v samom srdci Rabka-Zdrój, čiže v mieste, ktoré je ideálne na odpočinok a zábavu pre rodiny s deťmi vo veku od 2 do 10 rokov. Objekt sa nachádza ledva hodinu cesty autom od hraníc so Slovenskom!

Jarné tvorenie s deťmi TOP

K jari neodmysliteľné patria mláďatká a rozkvitnuté kvietky a stromy. V článku vám prinášame niekoľko inšpirácií z internetu na jarné tvorenie s deťmi.

Mega súťaž so zábavným parkom Rabkoland v Poľsku

Tešíte sa už na jarné a letné výlety? Tak to sa určite zapojte do našej súťaže so zábavným parkom v Poľsku - Rabkoland, kde len pár kilometrov za hranicami nájdete zábavu od výmyslu sveta!

MHD-čkou k vode

Kde inde stráviť horúci letný deň, ako pri vode? Vyrazte sa okúpať, opaľovať sa alebo si zašportovať na niektoré z bratislavských kúpalísk!

Veselý svet detských domčekov: Záhradný doplnok, ktorý milujú deti i dospelí

Detské domčeky predstavujú skvelý spôsob, ako dopriať deťom zábavu, rozvíjať ich tvorivosť a poskytnúť im priestor na vlastné dobrodružstvá. Pozreli sme sa na to, čo všetko detské domčeky ponúkajú, aké sú ich výhody a ako vybrať ten správny pre vaše dieťa.


Unikátny objav pozostatkov vojakov na košickom sídlisku

Na košickom sídlisku Ťahanovce archeológovia objavili kosti poľských vojakov z prvej polovice 19.teho storočia. Tento unikátny nález určite prispeje k tomu, že kroky nadšencov histórie povedú aj na toto pred 40 rokmi založené sídlisko.

Kubko žije zdravo a Kubko upratuje. Obľúbená detská séria pokračuje

Detská séria Učím sa s Kubkom je mimoriadne obľúbená a vyšlo v nej už 7 kníh ako Kubko u lekára, Kubko kuchárom alebo Kubko chce cikať alebo rozlúčka s plienkami. Sú to malé leporelá pre deti od 1 a pol roka teraz vyšli v sérii hneď dve knižky.

Ošetrovné cez prázdniny

Rodičia majú nárok na dávku v prípade, ak je zariadenie uzatvorené rozhodnutím príslušných orgánov.

Využite pri cestovaní s deťmi detský občiansky preukaz s fotografiou! Vydajú vám ho už do 7 dní!

MV SR z dôvodu avizovaného zvýšenia správnych poplatkov od 1. apríla čelilo už od začiatku roka 2024 mimoriadne veľkému počtu žiadostí o vydanie cestovného pasu.

Parkovanie počas víkendov a sviatkov vo Westende zadarmo

Od 15. 6. 2024 môžu návštevníci Železnej studničky parkovať zadarmo počas víkendov a sviatkov v budove Westend Plazza. JTRE.