16. 10. 2024 Vladimíra 15°C Jasno

Rodičia, obávate sa tuhej zimy? Vaše obavy vyriešia fusaky do kočíka

Autor: MS, Foto: jukki.sk, PR správa
jukki winter sleeping bag ecru 02

Zdroj: jukki.sk

Aká aktivita s bábätkom je vaša obľúbená? Iste by ste odpovedali, že kŕmenie, mojkanie a prechádzky. Posledná menovaná činnosť je veľmi príjemná od jari do jesene. Ale čo v zime? Ako zabezpečiť, aby ste sa počas prechádzky nemuseli obávať o teplotný komfort dieťatka? Riešenie nájdete v detskom obchode JUKKI v podobe fusakov do kočíka. Krásne, kvalitné a variabilné fusaky do kočíka JUKKI môžete tieto dni kúpiť so zľavou.

Fusaky do kočíka JUKKI sú neodolateľné a multifunkčné

Fusak JUKKI patrí medzi najpredávanejšie výrobky obchodu. Pri jeho návrhu mysleli dizajnéri na všetky detaily a ušili výrobok, ktorý je na prvý pohľad neodolateľný a po stránke funkčnosti veľmi variabilný. Fusak s obojstranným zapínaním, otvormi na rôzne bezpečnostné pásy, vyrobený z hrejivého a odolného materiálu s certifikátom Oeko Tex standard 100 sa postará o teplo a pohodlie bábätka aj počas najtuhších mrazov. Dieťa sa bude cítiť komfortne a vy ako rodičia budete spokojní, že ste výber fusaka nepodcenili.

Krásne dizajny a istota pohodlia bábätka

Výrobky JUKKI sú vždy prispôsobené módnym trendom. Fusaky do kočíka JUKKI kúpite v obchode vo všetkých obľúbených farbách ako je grey, pink, blue alebo s potlačou so zimnými motívmi. Tieto dizajny sa dajú kombinovať s inými doplnkami do kočíka alebo oblečením pre bábätko z ponuky JUKKI. Fusaky majú veľa funkčných prvkov, vďaka ktorým sa prechádzky v zime stávajú veľmi príjemným relaxom. Fusaky sú predávané v rozmeroch pre deti od narodenia až do dvoch rokov. Fusak chráni pred zimou, vetrom a tiež dažďom, keďže je jeho vrchný materiál vodoodolný.

Multifunkčný fusak do kočíka

Ako vybrať fusak do kočíka, aby ste si boli istí, že sa zmestí do vášho modelu kočíka? V obchode JUKKI sa nemusíte touto otázkou trápiť. Zimné fusaky značky JUKKI sú ušité tak, aby zapadli do hlbokého aj do športového kočíka. Vďaka veľkosti sa dajú využiť taktiež do sánok, gondoly alebo ako podložka počas prebaľovania. Praktické obojstranné zapínanie umožňuje rýchly prístup k bábätku a prípadnú reguláciu, keď sa oteplí. Fusak pre bábätká je vo všetkých aspektoch vyrobený tak, aby uľahčil starostlivosť o dieťatko. Veď sloganom spoločnosti JUKKI je "Podporujeme super rodičov". Obchod túto podporu prejavuje ponukou kvalitných, komfortných, bezpečných a cenovo dostupných výrobkov.

Obchod JUKKI má pre vás pripravené prekvapenie

Obchod s detským sortimentom JUKKI funguje na slovenskom trhu už 4 roky. Počas svojej existencie si získal srdcia rodičov i detí vďaka produktom, ktoré sú vyrobené v prémiovej kvalite. Ako odmenu pre skalných i nových zákazníkov pripravil obchod JUKKI milé prekvapenie v podobe 15 % zľavy na predávaný sortiment. Nakupujte výhodne od 14. do 20. októbra, kedy si vďaka zľave môžete dopriať viac za menej peňazí. Nepremeškajte túto skvelú príležitosť, aby ste do výbavy pre bábätko a pre seba nakúpili skvelé výrobky značky JUKKI.

Nakupujte s úžasnou zľavou kvalitné detské potreby

Práve teraz je ideálny čas, aby ste počas 6 dní plných zliav doplnili detskú výbavu o zimný fusak a iné pomôcky alebo príslušenstvo pre prechádzky s bábätkom, prípadne do autosedačky na vzdialenejšie výlety. Čo všetko objavíte v ponuke JUKKI?

Nánožník na autosedačku a kočík

Do autosedačky i do kočíka zapadne nánožník, ktorý je vlastne variantom fusaku. Vďaka elastickému okraju sa nánožník rýchlo nasunie do autosedačky alebo na športový kočík. Chráni bábätko pred vetrom a chladom. Nánožník v rôznych dizajnoch je možné ľahko kombinovať s inými JUKKI doplnkami do kočíka.

Bavlnená deka do autosedačky

Bavlnená deka s uškami alebo bez je rozkošnou a pohodlnou pomôckou pre bábätká, ktoré s vami cestujú v aute. Deka má takú veľkosť, aby zapadla do každej autosedačky a dala sa prispôsobiť sedačkám s 3 i 5 - bodovým zapínaním. Bezpečnostné pásy jednoducho prevlečiete cez otvory na deke. Ide o multifunkčný produkt využiteľný aj ako prikrývka.

Súpravy do kočíka

Súprava do kočíka JUKKI pozostáva z vankúšika a prikrývky. Je nielen príjemná na dotyk, ale tiež skvele hreje. Vonkajšia časť súpravy je ušitá z jemného Velvetu a vnútro tvorí antialergická netkaná textília. Počas zimných mesiacov prikrývka zahreje bez pocitu zaťaženia. Dve časti súpravy umožňujú rôzne využitie nielen v kočíku, ale tiež v postieľke alebo počas sánkovania.

Pohodlné nakupovanie v obchode JUKKI

Viete, čo je na nakupovaní v obchode JUKKI najlepšie? Nemusíte sa trápiť, že by jednotlivé produkty k sebe nesadli. JUKKI je obchodom, ktorý produkty nielen predáva, ale tiež vyrába. Znamená to, že okrem kvality máte zaručenú estetickú kompatibilitu a perfektné ceny. Tak neváhajte, zima sa blíži a vy sa na ňu musíte dobre pripraviť! Vyberte si fusaky do kočíka, deky či iné JUKKI pomôcky pre deti a rodičov, vďaka ktorým vás neprekvapia nečakané prvé mrazy. Nepremeškajte zľavy k výročiu obchodu a doprajte svojmu bábätku i seba len to najlepšie.

 

Napíšte komentár