22. 10. 2024 Sergej 17°C Jasno

IT Show

12.10.2024 Autor: Daniela Š, Foto: itshow.sk
Termín: 08.11.2024 a ďalšie Mesto:Košice Čas:9:00 - 19:00 Zdroj:stránka organizátora

itshow2024

Dňa 8 – 9. novembra 2024 v priestoroch OC Optima a Cinemax v Košiciach, kde máme pripravené pútavé prezentácie nových IT produktov, vedomostné súťaže a najvýkonnejšie herné počítače. 8.11.2024 začína ITSHOW.

Jedinečná IT výstava na východnom Slovensku 8.- 9. novembra 2024 IT SHOW Datacomp už po siedmykrát  prinesie do Košíc najnovšie technológie, trendy zo sveta IT, expertov IT, herný ošiaľ a 2 dni mega dávky zábavy.
Organizátorom IT SHOW 2024 je spoločnosť Datacomp s.r.o. – Experti v Modrom

Už teraz pre vás IT experti značiek Lenovo, EPSON, ASUS, Microsoft, XBOX a ďalších významných značiek pripravujú pútavé prezentácie o trendoch a novinkách. Príďte sa dotknúť najnovších technológií a spoznajte tváre expertov IT. Stretneme sa počas 2 dní v OC Optima a CINEMAX Košice. Tešíme sa na vás.

Atraktívny program výstavy je zameraný pre širokú verejnosť, študentov, školy, podnikateľov, domácnosti, ako aj pre hráčov.

Programom vás bude sprevádzať šéfredaktor redakcie TOUCH IT Ondrej Macko .

Vyhásenie víťaza na ITSHOW 
2024 dňa  8. novembra 2024 v piatok od 9:30 – 10:30 sa uskutoční vyhlásenie víťaza súťaže priamo na výstave IT technólogií – ITSHOW, v priestoroch OC Optima a Cinemax v Košiciach. Vystupovať bude aj Katka Kamencová s novým klipom, ktorý je natočený na mobil a bude mať na akcii premiéru.

Chcete zažiť pocit skutočného pretekára Formuly 1? Alebo sa radšej ponoríte do fascinujúceho sveta virtuálnej reality hier? Na tohtoročnej ITSHOW sa vám splnia všetky vaše priania. Príďte si vyskúšať najnovšie VR technológie a zažiť nezabudnuteľné zážitky. 

 

  • Simulátor F1
    Jednou z hlavných atrakcií tohtoročnej IT SHOW bude exkluzívny simulátor Formuly 1. Simulátor reaguje na každý váš pohyb a poskytuje vám realistický zážitok z jazdy. Čím lepší čas dosiahnete, tým väčšiu šancu máte na výhru v súťaži.

  • Virtuálna realita
    Hľadáte adrenalín? Na ITSHOW 2024 si môžete vyskúšať VR a zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvá. Či už chcete pilotovať vesmírnu loď, potápať sa v hlbinách oceánu alebo zažiť vzrušenie z horskej dráhy. Virtuálna realita vám to umožní.

POČAS CELEJ VÝSTAVY MÁTE MOŽNOSŤ  SA ZAPOJIŤ DO SÚŤAŽÍ O HODNOTNÉ CENY

Napíšte komentár