16. 10. 2024 Vladimíra 15°C Jasno

Program bábkového divadla Košice - november

11.10.2024 Autor: Daniela Š, Foto: FB Bábkové divadlo v Košiciach
Termín: 01.11.2024 a ďalšie Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora

vdk

Milé deti (a rodičia tiež ), chystáte sa v novembri zažiť dobrodružstvo s nami v divadle? Máme pre vás kopec skvelých predstavení, ktoré vás určite rozosmejú a zavedú do rozprávkových svetov! 

Tento mesiac sa môžete tešiť na našu najnovšiu inscenáciu Drana – príbeh plný prekvapení, kde odvaha a priateľstvo hrajú hlavnú rolu. Príďte zistiť, ako sa to celé zamotá a kto nakoniec zvíťazí! 

A to nie je všetko! V novembri sa na javisku opäť stretnete s vašimi obľúbenými kamarátmi: Slniečko a snežní ľudkovia, ktorí vás naučia, ako prekabátiť zimu, a možno uvidíte aj nezbedného snehuliaka v hre Hľadá sa snehuliak . Čaká na vás aj hravý Sloník  a prefíkaný Kocúr v čižmách, ktorí vám ukážu, že aj malí hrdinovia dokážu veľké veci!

Nezabudnite, že v rámci novembrovej Noci divadiel máme pripravenú špeciálnu udalosť: predstavenie Pinokio , po ktorom bude nasledovať nezabudnuteľná divadelná prespávačka! Čaká na vás bohatý program, plný hier a prekvapení! Prichystajte si vankúšiky a pyžamá, bude to naozaj čarovná noc! 

Aj keď náš novembrový program nebude taký bohatý ako zvyčajne, pretože náš súbor odlieta do Číny s predstavením Chaplin, veríme, že vám pripravíme tie najkrajšie chvíle plné smiechu a radosti. 

Tak sa na vás tešíme! Príďte a vezmite so sebou aj kamarátov, čaká na vás nezabudnuteľný mesiac v Bábkovom divadle v Košiciach! 

Lístky na predstavenia si môžete zakúpiť v pokladni divadla na Vrátnej 58 alebo online na

Napíšte komentár