10. 10. 2024 Slavomíra 20°C Prehánky

Halloween pod Tatrami: Odhaľte strašidelné tajomstvá Demänová Rezort!

Autor: MS, Foto: demanovarezort.sk/, V spolupráci
Termín: 25.10.2024 a ďalšie Mesto:Demanová Zdroj:stránka organizátora
DSC00572 4

Zdroj: demanovarezort.sk

Pokiaľ hľadáte spôsob, ako stráviť tento Halloween so svojou rodinou mimo domu, Demänová Rezort je presne to miesto, kde sa magické a strašidelné chvíle prelínajú do jedného nezabudnuteľného zážitku! Od 25. októbra do 2. novembra tu bude prebiehať zábava, na ktorú nezabudne dieťa ani dospelý.

Preverte svoj strach v najväčšej galérii strašidiel na Liptove

Demänová Rezort sa postaral o skutočne špeciálny program plný prekvapení. Na návštevníkov čaká najväčšia Galéria strašidiel na Liptove. Tento strašidelný priestor láka len skutočných odvážlivcov, ktorí sú odhodlaní prekročiť vŕzgajúce dvere a ocitnúť sa v záhadnom svete zahalenom do pavučín. Pozor, počuť tam budete len svoje vlastné dýchanie, tlkot srdca a podivné zvuky všade navôkol, brrr!

DSC358

Zdroj: demanovarezort.sk

Halloween v Rezorte zabaví celú rodinu

Pripravte sa na vzrušujúci animačný program plný strašidelných prekvapení a turbo animátorov, ktorí vás zabavia vždy niečím novým. Okrem strašidiel tu každý večer ožívajú aj vyrezávané tekvice, ktoré sa zapália a dotvoria tajomnú atmosféru. Takže ak sa s rodinkou rozhodnete zapojiť do vyrezávania vlastnej, budete si môcť vychutnať svoje dielo priamo v akcii. A vychutnať sa tu dajú aj iné dobroty - vyskúšate zjesť zombie prsty?

Okrem vyrezávania tekvíc a spoločného pečenia vás čaká aj maľovanie na tvár, rodinná šarkaniáda, minidisco či strašidelný nočný pochod pre teenagerov. A ak by ste si chceli Halloween užiť v pokoji, môžete si dopriať saunovanie alebo večerné kino s tematickými filmami.

DSC 0110 1

Zdroj: demanovarezort.sk

Noc plná desivých prekvapení - prežite noc v Halloweenskej chate

Rodiny si môžu užiť okrem pobytu v rezorte aj návštevu minizoo alebo sa zabaviť vo Fun Centre, ktoré ponúka množstvo atrakcií od kolotočov, 3D bludiska až po mini zipline. A pre všetkých, ktorí majú chuť na ešte väčšie dobrodružstvo, je pripravená jedinečná Halloweenska chata, kde je možné zažiť najdesivejšiu noc svojho života. A práve teraz je tu skvelá príležitosť – na jesenný pobyt sa ponúka zľava 20%!

Napíšte komentár