16. 10. 2024 Vladimíra 15°C Jasno

Halloween vo Familyparku: výlet pre celú rodinu

09.10.2024 Autor: MS, Foto: familypark.at, PR správa
Termín: 25.10.2024 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora
FP Halloween Apfelflug2 cHafenscher

Zdroj: Familypark.at

Od 25. októbra do 3. novembra sa najväčší zábavný park Rakúska zmení na krásne desivý svet so strašidelnou párty maskota parku, Filippa, na ktorú ste srdečne pozvaní. Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvá plné zimomriavok, napätia a zábavy.

Pri vstupe do parku vás privítajú bohaté dekorácie a na prechádzke areálom môžete obdivovať akrobatov vo fantastických kostýmoch pri Walking Acts, ktoré sa starajú o skvelú atmosféru.

Vyvrcholením strašidelnej párty sú každý deň úchvatné šou, ktoré sa konajú v Cirkusovom stane. Vystúpenia artistov z celého sveta si vás získajú pôsobivou akrobaciou, spevom a tancom. Šou pre deti sú určené najmä rodinám s malými deťmi, zatiaľ čo vzrušujúce večerné šou sú zinscenované trochu temnejšie.

Extradávka strašenia pre tínedžerov a dospelých

Pre odvážnych návštevníkov, ktorí milujú adrenalín a vzrušenie, máme pripravený strašidelný dom „Nightmare Manor“. V tomto hrôzostrašnom temnom sídle zimomriavkam určite neuniknete. Tak čo – dokážete včas nájsť cestu von?

*odporúčaný vek návštevy: 14 rokov

Parade HW Andreas Hafenscher

Zdroj: Familypark.at

Ďalšie NAJ

Ďalším NAJ strašidelnej párty je halloweensky sprievod, ktorý na čele s maskotom Filippom dvakrát denne prechádza celým Familyparkom. Halloweenske postavy tak môžete zažiť na vlastnej koži a sami sa pripojiť k sprievodu. V stánku s maľovaním na tvár vás ešte predtým zmenia na desivé strašidlo.

Kúzelník na open air pódiu si vás celkom podmaní svojím čarodejníckym umením a bábkar s drzou kostrou sa postará o salvy smiechu a fantastickú zábavu! Rezbársky majster Alex Neumayer a jeho výstava vyrezávaných tekvíc tradične privádza návštevníkov do nemého úžasu.

Samozrejme, nechýbajú ani jazdné atrakcie: určite si nenechajte ujsť napríklad výnimočnú nočnú jazdu na horskej dráhe. Vďaka predĺženým otváracím hodinám do 20:00 h, resp. 22:00 h budete mať dosť času na zážitky, ktoré vám ešte nadlho zostanú v pamäti.

Gotterblitz Halloween Web

Zdroj: Familypark.at

Halloween warm-up – ideálna príprava

Všetci, ktorí sa už nemôžu dočkať, budú mať od 18. do 20. októbra skvelú príležitosť naladiť sa na oficiálnu strašidelnú párty už týždeň pre našou veľkou oslavou Halloweenu. Halloween warm-up so sebou prináša detské a interaktívne šou na open air javiskách. Svoje brány otvára aj strašidelný dom „Nightmare Manor“. Desivo krásna výzdoba a strašidelné Walking Acts sú skvelým zahrievacím kolom pred vypuknutím halloweenskej sezóny.

FP Riesenkurbis2023 cRanner

Zdroj: Familypark.at

Rýchlo si zabezpečte lístky!

Zabezpečte si lístky na obľúbené halloweenske podujatie už teraz online, aby ste mali garantovaný vstup. Aj držitelia celoročných lístkov si musia zvolený dátum návštevy bezplatne rezervovať vopred!

Viac informácií, otváracie hodiny a lístky nájdete tu www.familypark.at/halloween

FP Halloween 2023 Show cRanner

Zdroj: Familypark.at

 

Napíšte komentár