27. 09. 2024 Cyprián 25°C Oblačno

Beh k Šikľavej skale

26.09.2024 Autor: Daniela Šoltýs , Foto: matejovcenadhornadom.sk
Termín: 28.09.2024 Mesto:Matejovce nad Hornádom Čas:10:30 - 16:00 Zdroj:stránka organizátora

beh

Milé rodinky s deťmi, zdatní bežci a milovníci psíkov, Obec Matejovce nad Hornádom a Útulok šťastný psík organizujú nultý ročník podujatia.

Príďte si pre nezabudnuteľné zážitky a užite si deň v objatí scenérie Galmusu na Spiši a jeho prírodnej klenoty Šikľavá skala. Pozývame Vás na dobrodružstvo spojené nielen s behom, ale i jedinečným objavovaním prírodných krás, výhľadov, zdravého životného štýlu i charity. Tá spočíva v tom, že časť vybraného štartovného bude vybehaná pre Útulok Šťastný psík, ktorý sa nachádza neďaleko Šikľavej skaly v obci Matejovce nad Hornádom.
Deti, dospelých i psov čakajú krásne trate, zaujímavé prekážky, v cieli originálna medaila, občerstvenie, kultúrny program i všeličo iné, no najmä čaká všetkých skvelá atmosféra a krásna príroda!

Povýšte beh na spoločný spoločenský zážitok a zapojte svoju rodinu, kamarátov i štvornohých miláčikov. Pre milovníkov psov dávame do pozornosti kategóriu beh so psom – HAPPY DOG RACE, čo je skvelá aktivita na aktívny spoločný oddych a udržiavanie Vás i psa v skvelej psychickej kondícii.

Určite sa máte na čo tešiť a dôvod registrovať sa 

Registrácia možná na stránke orgnizátora.

Miesto konania: Útulok śťastný psík, Matejovce nad Hornádom 147, Matejovce nad Hornádom

Napíšte komentár