03. 10. 2024 Stela

E Kart Arena Nitra

Autor: Annie, Foto: ekart.sk
Adresa:Novozámocká 780/780, Nitra-Dolné Krškany Telefón:+421952089909 E-mail:ekart@ekart.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Vitajte na našej motokárovej dráhe – Zábava pre všetkých!

Naša motokárová dráha je miestom, kde adrenalín, rýchlosť a zábava spájajú ľudí. Ponúkame širokú škálu aktivít a možností pre deti, dospelých aj firmy. Či už chcete zažiť vzrušenie z pretekov, usporiadať firemnú akciu, alebo naučiť svoje deti základy jazdy na motokáre, u nás nájdete všetko, čo potrebujete.

Čo všetko ponúkame?

1. Firemné akcie a teambuildingy

Hľadáte spôsob, ako stmeľovať váš tím? Naša dráha je ideálna na firemné teambuildingy! Poskytujeme možnosť usporiadať preteky na mieru pre malé aj väčšie kolektívy. Zabezpečíme pre vás:

  • Až 10 motokár na trati naraz
  • Organizáciu pretekov, pravidlá a hodnotenie
  • Ocenenie pre víťazov
  • Catering podľa vašich požiadaviek

Vaši kolegovia si tak môžu užiť súťaženie, zlepšiť vzťahy a oddýchnuť si od každodennej rutiny.

2. Detské vodičáky

Pre deti od 7 rokov a výšky nad 130 cm ponúkame špeciálny kurz, kde sa naučia základy jazdy na motokáre. Prejdeme s nimi všetky dôležité veci, od bezpečnosti až po techniku jazdy, a na záver im odovzdáme ich vlastný detský vodičský preukaz na motokáru! Kurz je ideálny pre začiatočníkov.

3. Detská motokárová akadémia

Naša detská akadémia je určená pre všetky deti od 135 cm, ktoré chcú zdokonaliť svoje zručnosti na motokárach. Tréningy sa konajú každý utorok o 18:00, pod vedením skúseného trénera. Deti sa naučia techniku jazdy, ako správne prechádzať zákruty a pripravia sa na preteky. Tento program je skvelý aj pre dospelých, ktorí chcú zlepšiť svoje jazdecké schopnosti.

4. Detské oslavy

Chcete svojmu dieťaťu pripraviť nezabudnuteľnú oslavu? Naša dráha je tým pravým miestom! Deti môžu jazdiť na 7 detských motokárach, a to buď na 3 KW pre začiatočníkov alebo na silnejších 6 KW pre skúsenejších jazdcov. Neobmedzené jazdy počas prenájmu trate a medaila pre najlepších jazdcov sú len časťou zábavy, ktorú u nás môžete zažiť. A ak si chcete priniesť tortu alebo catering, kľudne môžete.

5. Školské výlety

Máme pripravené špeciálne ponuky pre žiakov základných a stredných škôl. Ponúkame hodinový prenájom trate so 7 motokárami, neobmedzenými jazdami a medailami pre troch najrýchlejších. Tento zážitok si určite užijú všetci školáci!

Mapa: N 48° 15′ 50″ E 18° 6′ 12″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár